- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Bundi^
őstag
1.: az nem ns hanem nm
2.: mire kiforr?..de ezaz, hogy az intelnek már most piacon az új család tehát tavaszra nyárra ki fog forrni az amd, meg csak akkor dobja piacra..magadnak mondtál ellen -t
hangos a venti?..vegyél halkabbat
énis AMD párti vagyok, de most le vannak maradva ami hosszútávra nézve nem jo nekik
és miért is bukott már meg a 900as sériája az intelnek?..ezt vhogy nemértem -
^Bundi^
őstag
a 9250 egy nagyon jo kis kártya szerintem...mutass még 1 karit amit 10K alatt meg lehet kapni és ilyen jo teljesítménye van..no mind1
as-rock ot nem vennék, mertmert nem a teljesítményre gyúrnak, de ár/teljesítményben nagyon jo...akiknek nem a hardcore gém és a tuning a fontos hanem a tárczája annak tökéletes választás sztem
hogy on is legyek..ahogy utánanéztem az intel tényleg el fog húzni, mert még az M2 is 90nm lesz ergo 65nm csak vmikor év végén..DDR III csak 2008ban 45nm en (ha egyáltalán váltanak, bár lehet az egész eltolódik 2009re és szipi szopi
nem szeretem az intel -t, de ebben az első félévben nagyon el fog húzni:S
M2 se lesz nagy durranás...szóval lehet, hogy ebben az évben nagyot fog kaszálni az intel ha az AMD így folytatja..minden procijának az ára az egekben..fejlesztésekkel lemaradva..újdonság nuku:S -
^Bundi^
őstag
hát ez nem tűnik nagy durranásnka..reméltem, hogy az m2 vl átállnak 65nm re vagy legalább hamarosan átállnak, de ezexerint még a közeljövőben nem..
másik amit reméltem, hogy 800-1066os ramok alapértelmezett támogatása..akkor lenne értelme átállni ddr2 re így nemsok.:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kés topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Opel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest