Hirdetés
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Bundi^
őstag
a 9250 egy nagyon jo kis kártya szerintem...mutass még 1 karit amit 10K alatt meg lehet kapni és ilyen jo teljesítménye van..no mind1

as-rock ot nem vennék, mertmert nem a teljesítményre gyúrnak, de ár/teljesítményben nagyon jo...akiknek nem a hardcore gém és a tuning a fontos hanem a tárczája annak tökéletes választás sztem
hogy on is legyek..ahogy utánanéztem az intel tényleg el fog húzni, mert még az M2 is 90nm lesz ergo 65nm csak vmikor év végén..DDR III csak 2008ban 45nm en (ha egyáltalán váltanak, bár lehet az egész eltolódik 2009re és szipi szopi
nem szeretem az intel -t, de ebben az első félévben nagyon el fog húzni:S
M2 se lesz nagy durranás...szóval lehet, hogy ebben az évben nagyot fog kaszálni az intel ha az AMD így folytatja..minden procijának az ára az egekben..fejlesztésekkel lemaradva..újdonság nuku:S
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest