- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Lehet néhányan emlékeznek rám. 2 éve Delphi+Oracle diplomamunkát írtam. Úgy, hogy mindkettőt autodidakta módon tanultam, + itt a PH!-sok segítettek. Majd a köttetés előtt pár nappal elérhetetlen lett a témavezetőm, és itt a PH!-n egy fórumtárs olvasta el, és segített kijavítani a hibákat. Úgy kötettem be, hogy a nagy mágikus Informatikai Karon senki sem olvasta el előtte. És ismétlem ez fizetős képzés volt.
-
tusi74
őstag
Ez nagyon szép és jó, de remélem, ebből a hallgatók is profitálnak valamit. Amikor 3-4 éve odajártam, csak elavult, számomra semmire nem használható szoftverekkel dolgoztunk. Ez a tanszék, ami kapta, számomra különösen érdekes, mert ott még gépet sem láttunk. Csak írtunk, írtunk.
600.000 Ft-omba került ez a kis képzésecske, és egy tantárgy nem sok, semmit nem tudtam a munkámban hasznosítani. Elmondhatom, hogy van egy diplomám+autodidakta módon elértem, amit tudok. Pl. ami hálózati alapismeretek tantárgyból ment,az már a vicc kategória. Egy honlapot kellett csinálni, de a létező legalapabb is 5-ös volt. Nem beszéltünk hálózati konfigurálásról, nem kerültek elő a szerverek. Linuxszal 2,5 év alatt, nem foglalkoztunk, csak 1 órát.
Van egy informatika egyetemi diplomám, és még egy helpdeskesnek sem tudok elmenni, mert még mindig bizonytalannak érzem a tudásom. És egy jobb élet reményében vágtam bele a másoddiplomás képzésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest