Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dozer
tag
...meg ugye boviteni sem lehet. Bar ha tenyleg 50 dolcsi lesz, es lesz egyaltalan:), akkor eleg erdekes cucc lenne az biztos:) De sztem nem szamithat tul nagy sikerre, mert ez nyilvan irodai hasznalatra lenne alkalmas, de irodakba csak "markas" gepet szokas venni, ilyen gepeket meg szinte csak intel procikkal lehet kapni. Esetleg meg hordozhato eszkozokben lehetne hasznalni. De tegyuk fel, hogy megis jol fogyna a cucc, de akkor is ott van a sis nem eppen nagy gyartasi kapacitasa. Azert kivancsi vagyok, hogy mi lesz belole:)
-
-
Miracle
senior tag
érdekelne a teljesítménye... a beépített RAMvezérlő meg a mindent-bele-1-chipbe elv elég sokat dobhat rajta... vajon az AMD nem akar mindent odaintegrálni 1 palomino mellé?:D
-
simi
csendes tag
szerintem ujra kellene eleszteni a videoton szekesfehervar inc-t es betorni a piacra valami kis hari z80-as kore epitett integralt joystickvezerlovel megaldott vassal
mutassuk meg nekik !! -
Adi
senior tag
Good-bye, retkes i810-es budget PC-k. :D
Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest