- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Dozer
tag
...meg ugye boviteni sem lehet. Bar ha tenyleg 50 dolcsi lesz, es lesz egyaltalan:), akkor eleg erdekes cucc lenne az biztos:) De sztem nem szamithat tul nagy sikerre, mert ez nyilvan irodai hasznalatra lenne alkalmas, de irodakba csak "markas" gepet szokas venni, ilyen gepeket meg szinte csak intel procikkal lehet kapni. Esetleg meg hordozhato eszkozokben lehetne hasznalni. De tegyuk fel, hogy megis jol fogyna a cucc, de akkor is ott van a sis nem eppen nagy gyartasi kapacitasa. Azert kivancsi vagyok, hogy mi lesz belole:)
-
-
Miracle
senior tag
érdekelne a teljesítménye... a beépített RAMvezérlő meg a mindent-bele-1-chipbe elv elég sokat dobhat rajta... vajon az AMD nem akar mindent odaintegrálni 1 palomino mellé?:D
-
simi
csendes tag
szerintem ujra kellene eleszteni a videoton szekesfehervar inc-t es betorni a piacra valami kis hari z80-as kore epitett integralt joystickvezerlovel megaldott vassal
mutassuk meg nekik !! -
Adi
senior tag
Good-bye, retkes i810-es budget PC-k. :D
Aktív témák
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJSZERŰ MSI PRO Z790 A MAX WIFI 7 PCIe gen5
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest