- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
Dozer
tag
...meg ugye boviteni sem lehet. Bar ha tenyleg 50 dolcsi lesz, es lesz egyaltalan:), akkor eleg erdekes cucc lenne az biztos:) De sztem nem szamithat tul nagy sikerre, mert ez nyilvan irodai hasznalatra lenne alkalmas, de irodakba csak "markas" gepet szokas venni, ilyen gepeket meg szinte csak intel procikkal lehet kapni. Esetleg meg hordozhato eszkozokben lehetne hasznalni. De tegyuk fel, hogy megis jol fogyna a cucc, de akkor is ott van a sis nem eppen nagy gyartasi kapacitasa. Azert kivancsi vagyok, hogy mi lesz belole:)
-
-
Miracle
senior tag
érdekelne a teljesítménye... a beépített RAMvezérlő meg a mindent-bele-1-chipbe elv elég sokat dobhat rajta... vajon az AMD nem akar mindent odaintegrálni 1 palomino mellé?:D
-
simi
csendes tag
szerintem ujra kellene eleszteni a videoton szekesfehervar inc-t es betorni a piacra valami kis hari z80-as kore epitett integralt joystickvezerlovel megaldott vassal
mutassuk meg nekik !! -
Adi
senior tag
Good-bye, retkes i810-es budget PC-k. :D
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B550-F alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest