- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Olvastad, amit írtam?
''Igen, léteznek régebbi játékok, azzal lehetne is tesztelni... Itt a PH!-n is olyanokkal/olyan beállításokkal tesztelik a VGA-kat, amik kb játszható sebességet produkálnak rajta. Mert pl belépőszintű kártyákat felesleges összehasonlítani Oblivionban 1600x1200 minden maxon beállítással...''
Ez az egyik összetevője annak, amiért viccesnek találtam azt a tesztet...
Nem mondtam, hogy buták, csak hogy oda nem fejlesztettek.
Persze, 8800GTX-en is fut, csak nem arra való. A 6100/6150 is drágább + többet fogyaszt, és cserébe semmi pluszt nem tud felmutatni ezen a területen. (más területen igen)
Attól, hogy az új játékokban jelentősen lassabb, nem biztos, hogy Aero alatt is ez lesz... azért az jelentősen különbözik egy játéktól.
A teszt szerint a videos képességei (ha csak minimálisan is) jobbak a Mirage 3-nak (ocworkbenches teszt alapján, angol nyelvű, az asszem emberinek minősíthető, korábban linkeltem). Ehhez jön, hogy olcsóbb, és 5W-ot fogyaszt... a kisebb (nem játékos) HTPC-knél szintén nem tudok előnyöket felhozni ezzel szemben nVidia oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest