Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Ez a COD 3 as előzetesek nekem egy turbózott COD2 esnek tűnik. Sztem ha megjelenik jobb lesz, ez csak egy hír hogy lesz cod3, mint ingame preview.
-
CocooN-z
őstag
De az MS nek sem lenne pálya az hogyha megszüntetné a PC s társadalmat merthogy a konzoloknak sokkal jobb lett az ár/érték arányuk. Saját magától fosztaná meg a bevételei zömét, mégis csak a PC s gamer társadalom van ''egyenlőre'' fölényben, és ha ez megszünne, jelentős bevétel csökkenést eredményezne, nem csak az MS háza táján, ugyhogy nem látm értelmét miért nem egy szinten vannak egyenlőre, mert igy sokan kételkedhetnek -és joggal- a PC s ipar létfontosságában (most jelenleg a PC s gamer piacról dumálok).
-
CocooN-z
őstag
Az instict et náttam énis, azt nagyon megdolgozták pc shez képest, mai szemmel a Far Cry már (legalábbis nekem) Nem Olyan szép, persze amikor az elején kinézünk először a résen a szabadba az még mindig brutális, meg egyéb tájkép is, de ilyen közelségből már nem lenne annyira ütős.
-
CocooN-z
őstag
válasz
afterburner_ #158 üzenetére
Hát sztem ez nemigaz, inkább az elsőhöz hasonlitanám...
[link]
mod: Nézd kapásból az árnyék hogyan vetül a vízre és hogyan töri azt meg, meg maga a hajó hogyan tükröződik, sztem az egyeshez több köze van.
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
VaniliásRönk #119 üzenetére
Jóvanna, akkor ugy értem hogy DX levelben előrébb volt mindig na
Aztán az x800 idejében megálltak, (vis 9700 től a dx9 nél, max sm2.0B) és az nv beelőzte az sm 3 al, ami akkoriban persze feles volt. -
CocooN-z
őstag
Tetszik, de az a regiszter tömbös újra próbálkozás nem tetszik, nem tudom mi oknál fogva kapaszkodnak ''vissza'' ebbe a cuccba. De az hogy régebbi vga t (dx9+sm3 as) megtarthatod és faraghatsz belőle PPU t, az jól hangzik.
Jah és az offolást plz Kikapcs
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest