Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Igazából kicsit vegyes gondolataim vannak a kriptóval kapcsolatban... az első az ami itt a fórumban is megjelent, az a bizonyos rohadjon rátok az összes befőtt jellegű. Ugyanakkor mivel ennyivel emelkedtek az árak, megtanultam becsülni a gépemet és rájöttem hogy egyáltalán semmi szükségem nincs az újra. Mindezt egy haswell alapú rendszerben, szóval azért már korosodik rendesen.
Igazából azzal tudom valamennyire nyugtatni magam hogy ha valakinek valóban szüksége van az erősebbre (produktivitás miatt) akkor az úgyis vissza fogja hozni az árát csak lassabban, ez szívás de még vállalható. Aki meg csak játszani akarna az vagy rákölti a világ pénzét egy jó VGA-ra, vagy levesz a PCMR nézeteiből és a játékbeli grafikából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest