Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Én megírtam, hogy az MPlayer for Windows-ról azt alligha rakhattad volna fel. Egyébként az stabil volt. Egyébként is mit szólsz bele én arra reagáltam ha tájékozott lett volna és ellenszenv nélkül (fúj ms, fúj win) állt volna hozzá akkor alkalmas videólejátszásra is bőven a win. Egyébként röhely amiket itt le kell írnom, miért is ne lenne alkalmas a Win rá. VICC.
A habzó száj meg rátok Windows-gyűlölő Linux-fanboyokra jellemző, én csak tényeket írtam le. Első hsz.-emben írtam, hogy minden OS-nek meg van a maga területe. Ezt csak ti nem látjátok be.Csak Opera meg Linux fanatikussal nem érdemesegyoldalú vitát folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest