Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Blu-ray lejátszók
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Csak azt mondom hogy talán nem egy profitorientált magáncéget kellet volna támogatni.
Ha az a profitorientált cég azt adta a népnek, ami kellett neki, akkor ez nem kellett volna/nem kellett volna kérdése.
Manapság is inkább készre szerelt autót vesznek, mint kit car-okat. Azt persze értem, és saját magam tapasztaltam is, hogy manapság (már több éve) egy Linux rendszer sem jelent semmi problémát, és azt is sejteni vélem, hogy nulláról tökmindegy lenne, melyiknek esik neki az ember.
Ellenben régen nem így volt. Mellesleg én úgy veszem észre, hogy a Linux szép lassan, de "szivárg" a köztudatba. Szerintem ennél (a mostani propagációval, ill. annak hiányával) nem is kell többet elvárni: ilyen változások nem máról holnapra, de nem is idénről jövőre lesznek.(#178) bambano: Ez szerintem tiszta sor és rendben is lenne, mégis te vagy az első, aki ezt így írja le, legalábbis itt és most. Mellesleg részemről egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest