Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Milyen videókártyát?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Na jó, csak egy globális perspektívában kezelt állításra/véleményre szerintem nem jó tagadás az, hogy Magyarországon az OEM-ek X százaléka nem nyújt megfelelő supportot.
Ha arról van szó, hogy Magyarországon belül egy adott cég esetén ez probléma, úgy persze oké.
Egyébként én úgy látom, hogy ha egy sima végfelhasználót nézünk, akkor inkább az MS-es variáns van előnyben, hiszen amellett, hogy a Linuxhoz megfelelően segíséget a neten, leírásokban, fórumokban, szakmai oldalakon (pl. Technet) is tudsz találni, még adott a support is (vagy az MS vagy az OEM részéről).
Persze ha egy Linuxszal szerelt netbookot veszel, ahhoz köteles a gyártó supportot biztosítani - ellenben ha veszel egy EEE-modellt XP-vel (és történetesen nincsen Linuxos verzió forgalomban), te meg Linuxszal akarod használni, akkor a gyártótól nem fogsz supportot kapni, tehát marad a net, illetve ha van az adott distrónak működő supportja, akkor természetesen az.Az OEM-nézőpont szerintem helyes, mert ha mindenki közvetlenül a szoftvercéghez telefonál be a feldolgozatlan, kielemzés nélküli problémájával, az borzalmasan lassítaná a munkát.
Szerintem tökéletesen jó lenne ez a rendszer. A probléma max. annyi, hogy ha nincsen egy cégnek Linuxos terméke, akkor nincsen rá supportja sem. Erre ugye "egyszerű" a megoldás: forgalmazzanak Linuxos terméket, és adjanak rá supportot. És persze legyen képviselet a balkán pocsolyában is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest