Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Gepeltem mar be parancssort, anno meg kernelt is forditottam (jo regen, mert igy tudtam leosztani a Linuxos geprol parallel porton keresztul a netet az Amigamnak
. Par disztrot is megneztunk itt, mert kerestuk, hogy melyiket birja el a geppark (nem sok sikerrel
, de mondjuk itt inkabb a HW es a hozza mert igenyek nem megfelelese, mint a Linux miatt). Config file-t is irtam mar at stb. Nem vagyok Linux szakerto, sot!, de netet bogaraszni en is tudok, ha nagyon kell valami ugyis utana jarok. (De van, amikor nem eri bele feccelni az idot.)
Tehat az alapveto infokkal tisztaban vagyok, sok informaciot szamomra nem nyujtottal
. Es inkabb ugy ereztem, mintha, mar megbocsass, hulyenek nezel!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Linux Mint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest