Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
Terveztem már, hogy megnézem az előző "részeket", de ezek szerint nem húzhatom tovább
-
bepken
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
"nem én vagyok Jósnő Magdi
"
pedig kísértetiesen hasonló gondolatokat írtam volna én is
szintén néhány napja beszéltünk egyik haverral a Vakondok filmekről és volt egy jókora hiányérzet bennem, amiért egy ideje nem hallottam a készülő részről. szóval ennek most nagyon örülök
akinek meg esetleg valamiért kimaradtak volna az előző részek, az minél előbb pótolja! egytől egyik profi munka
-
haxiboy
veterán
Ezt tuti megnézem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
Nekem már a werkek is nagyon tetszettek, szóval amint lehet megyek moziba nézni a teljes dokumentumfilmet is.
-
adalbert1
veterán
Eddig nem is tudtam erről a sorozatról, végre egy hír, aminek volt számomra hasznos információ tartalma!
Ahogy láttam, a film honlapján megtekinthető az előző három rész is, szerintem szép lassan végig is nézem őket.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az Univerzumnak vicces humora van (nem én vagyok Jósnő Magdi
), pont ma jutott eszembe, hogy mi lehet ezzel a projekttel, erre itt a hír.
Elmondani nem tudom, hogy mennyire várós, így előre is hatalmas respect a készítőknek, a werkek alapján nagyon jó lesz – főleg azoknak, akik azokban az időkben nőttek fel ezeken a játékokon. -
Toi-Toi
tag
BIG-BIG UP!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest