- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
Terveztem már, hogy megnézem az előző "részeket", de ezek szerint nem húzhatom tovább
-
bepken
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
"nem én vagyok Jósnő Magdi "
pedig kísértetiesen hasonló gondolatokat írtam volna én is szintén néhány napja beszéltünk egyik haverral a Vakondok filmekről és volt egy jókora hiányérzet bennem, amiért egy ideje nem hallottam a készülő részről. szóval ennek most nagyon örülök
akinek meg esetleg valamiért kimaradtak volna az előző részek, az minél előbb pótolja! egytől egyik profi munka
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
haxiboy
veterán
Ezt tuti megnézem.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
Nekem már a werkek is nagyon tetszettek, szóval amint lehet megyek moziba nézni a teljes dokumentumfilmet is.
Live-Die-Respawn
-
adalbert1
veterán
Eddig nem is tudtam erről a sorozatról, végre egy hír, aminek volt számomra hasznos információ tartalma! Ahogy láttam, a film honlapján megtekinthető az előző három rész is, szerintem szép lassan végig is nézem őket.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az Univerzumnak vicces humora van (nem én vagyok Jósnő Magdi ), pont ma jutott eszembe, hogy mi lehet ezzel a projekttel, erre itt a hír.
Elmondani nem tudom, hogy mennyire várós, így előre is hatalmas respect a készítőknek, a werkek alapján nagyon jó lesz – főleg azoknak, akik azokban az időkben nőttek fel ezeken a játékokon."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Toi-Toi
tag
BIG-BIG UP!!!
Toi-Toi - ( Telefonszám adatlapon...! )
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Hell Let Loose
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Metal topik
- További aktív témák...
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest