- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OLED TV topic
- iPad topik
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Asztrofotózás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Szerencsére nekem nem okoz problémát a játékok beállítása, de kíváncsiságból megnéztem, hogy mit ajánl a GFE pl. a Days Gone-hoz.
Az eredmény meglepett, szinte mindent minimumra állított volna, pedig max beállítások mellett is csak CPU limites helyzetekben nem volt meg a 60 fps. -
FLATRONW
őstag
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Ezek olyan gyorsjavítások, amelyek nem általános hibákat javítanak. Ha viszonylag sok bejelentés érkezik azonos hibáról (és az NV gyorsan megtudja oldani a gondot), akkor a javítást elérhetővé teszik ezen az oldalon, a hibát jelentő felhasználók pedig értesítést kapnak, hogy kész a javítás.
Szerintem azért nem teszik elérhetővé ezeket a javításokat a hivatalos frissítési csatornákon, mert összességében még mindig kevés felhasználót érint. És nem tudhatják előre, hogy egy ilyen driver milyen más gondokat okozhat olyan felhasználóknál, akiknél egyébként semmilyen gond nem volt.
Nagy igazság, hogyha nem szükséges, akkor ne frissítgessünk feleslegesen minden hónapban (akár többször is).
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 496.84-es Hotfix meghajtóval már mindenkinél működni fog a WHQL csomagban debütált funkció.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest