- Haladó fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Léghűtés topik
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexxter
tag
válasz
GRILLEBAR #36 üzenetére
Megérte?
1.5 éve nyúzom a 4-t, kapja a port, hideget, meleget.. Persze néha "kipucolom ". Még bírja.. Csak újabban a gyári frissítések idegesítenek. Átlag 1-1,5 nap az akku (nemrég vettem gyári újat, az eredetivel fél nap volt) az 5-ös meg eleve kisebb, ha jól tudom. Én váltani akartam a 7re. Elég jók a kínai cuccok is, de a megszokott (közepesen használt) spen miatt inkább marad ez, megszoktam a kényelmét. -
törölt tag
Ezt a cég nyilatkozta. Persze, hogy user hibára hárít. Mégis, mit nyilatkozzon? Azt, hogy "elk..rtuk"? Az Apple pont nem erről híres. "Jó az az antenna, csak a user tartja rosszul a telót." A volt alkalmazott, meg a szervizes viszont nem leejtést említ, hanem gyári hibát.
-
TommyNagz
senior tag
hát igen Uraim...én az iOS karrierembe megint beiktattam egy kis detourt...iPhone 6-om van, a párommal cseréltünk, így én használom az S6 Edge-ét...meg vagyok elégedve
Egyelőre úgy vagyok vele, hogy a f@szom vesz ezektől még egyszer telefont....vagy bármit...van még pl. új MacBook pro lapra forrasztott SSD-vel....
-
joey04
titán
válasz
janeszgol #46 üzenetére
egy kijelzőhibát ne hasonlíts már egy halált okozó hibához, hoppá.
plusz reagált már az apple:Multi-Touch csereprogram iPhone 6 Plus számára
Az Apple megállapította, hogy néhány iPhone 6 Plus kijelzője villoghat vagy Multi-Touch hibákat produkálhat, ha az eszközt többször kemény felületre ejtették, majd tovább terhelték.
Ha az iPhone 6 Plus-od a fenti tüneteket produkálja, működőképes és nincs betörve a kijelzője, az Apple vagy egy Apple szervizpartner megjavítja eszközödet a gyártó által javasolt 52099 forintos költséggel.
További részletek az Apple támogatási oldalán. -
janeszgol
félisten
Hoppá. iPhone 6 Plus vagyok, kérlek vigyél vissza?
-
Emtra Prime
csendes tag
" Ezzel egy időben furcsa pletykák kezdtek el felbukkanni Dél-Koreában. Miközben a Samsung gőzerővel vizsgálja a túlmelegedés és a kigyulladás okát "
Az ok az apró alkatrészek amik nem bírják a hőt, egyik műszerész ismerősöm szerint.
hcpety: Te tudod, de szerintem életveszélyesek a note 7 - sek.
-
.Szaki.
addikt
-
xxman
senior tag
Szerintem siman kiadhatjak ujra, joarasitva. A csokkentett ar kicsit kompenzalhatna a fustos rosszhiret, es a sok keszulek sem rohad rajuk, mindenki jol jar. Persze elotte tegyek biztonsagossa!
-
xmaas
őstag
Hat erre annyit lehet mondani hogy nagy az isten allatkertje , tudod hogy nincs garancia ha tonkremegy kigyullad vagy barmi tortenik vele de inkabb rizikozod hogy a kukaba landol majdnem 300 ezer forintod csak azert mert onfeju vagy es nemtudod felfogni hogy ez egy veszelyes gyari hibas termek amiert visszakapod a penzedet vagy kapsz masik biztonsagos keszuleket csereben ,
Azert legalabb addig a 2 evig amig tart a gari legyen valami biztositek ha elromlik ha mar kifizetunk valamiert egy rahedli penzt
-
B1T3
addikt
Rengeteg ember telefonjával találkozok nap mint nap. Nem fogok arányokat becsülgetni, de többségben vannak azok, akiknek nem a felhőben vannak a telefonszámai (mert mondjuk hiába van Google fiókja, a kontaktokat egyszerűen nem oda menti), a képekről és videókról nem is beszélve (amire jó megoldás a Google Fotók, csak az pont tömörítve tárolja a képeket, már ha nem akarunk gyorsan kifutni a tárhelyből).
-
GRILLEBAR
csendes tag
én a note 5 t hoznám be europába.. nekem az van, 4 ről váltottam.. sztem kurvajó..
-
-
iFixit
tag
Note 4 tulaj,szintén napi használat,spen jobb mint a toll meg papír után kutakodni amit utána elhagyok aztán magam szivatom vele,telefon pedig ott van kéznél....
-
willope
tag
1.Honnan szereztél mi maxot?
2. Én használom napi szinten. De senki mást nem ismerek ak szintén használná. Egyszerüen mert nem tudják hogy kell. De pl. bevásárlólista, vagy emlékeztetö jegyzetre a legjobb. Vagy gyorsan kivágni egy részletet egy képböl és megküldeni whatsappon. meg rengeteg egyéb apróság, csak ugye lusta a nép megtanulni a használatát. -
TommyNagz
senior tag
-
B1T3
addikt
Olyan alapon, hogy adatvesztéssel járhatna. A felhasználó rányomna reflexből a frissítésre, aztán odavesz(het)ne az összes telefonszáma, fotója stb.
(#21) TommyNagz
Én is szeretem a Note 4-nél a tollat, a sok fícsör' közül pont ez nevezhető legkevésbé parasztvakításnak, rengeteg plusz funkciót tesz hozzá a telefonhoz, ami miatt bármilyen másik csúcstelefon visszalépésnek számíthat. -
TommyNagz
senior tag
Na erről beszélek. Szerintem 100 Note tulajból kb. 2 használja aktívan a botot.
-
Nem értem, miért nem tiltották már le mindet.
-
guminyúl
tag
válasz
TommyNagz #21 üzenetére
A nagy kijelzőt rengeteg más mobil is tudja, a tollat semmi. Ha nem lenne több cerkás telefon, nekem örökre note 4 maradna. Vannak jobb, szebb, okosabb telefonok, de rá se nézek egyikre sem, mert használhatóságban mindegyik visszalépés lenne számomra. Szóval nem, nem csak parasztvakítás.
A Samsung nem véletlenül adta a note nevet, nem úgy, mint mások.
-
Matada2.3
veterán
Megértem, hogy a racionális gondolkodás alapján kiadják újra, mert sok a fölösleg, és olcsóbb is, de lehet nem jó ötlet. Inkább hagyják ki.
-
TommyNagz
senior tag
van aki egyáltalán használja ezt a botos történetet? Én mindig úgy voltam vele hogy ez csak ilyen parasztvakítás. A nagy kijelző miatt veszik szerintem inkább.
-
.Szaki.
addikt
-
zsoltti
senior tag
-
-
.Szaki.
addikt
Én továbbra is tartom azt, hogy az összes Note 7-est szoftveresen ke kéne tiltani annyira, hogy bekapcsolás után rögtön egy fekete kép ugorjon fel, hogy az eszköz nem használható és ne lehessen belőle kilépni, csak kikapcsolni.
-
helltp
aktív tag
Én nem értem mit kell ezen vizsgálni... Azért hogy lefaragjanak fél millimétert feleakkora akkut tettek bele mint kellett volna, de hogy el lehessen adni, a kapacitás hiányát a szerencsétlen akku kínzásával próbálták pótolni (aka QC). Egy kis meleg helyen lévő viszonylag érzékeny akkut (li-ion) a normális töltőfeszültség több mint kétszeresével, viszonylag nagy töltőárammal, 10%-al túltöltve csodálkoznak hogy pukkan...
És ez nem csak a Samsungra igaz, hanem az összes gyártóra aki van olyan hülye és azt hiszi hogy az a minimális vékonyítás megéri azt, hogy az akkumulátort állandóan a csúcson túl járatják.
Én személy szerint örülök hogy kibukott ez a balhé, így legalább minimális esélyt látok rá, hogy a többi gyártó tanul az esetből és elindulnak valami normális irányba ezen a téren.
-
-
-
TommyNagz
senior tag
gyári töltővel kell tölteni, nem a kínai egydolláros szarral aliexpressről. Vagy ezek a gyári töltővel is kigyulladtak?
-
cc42
csendes tag
Csak aztán nehogy harmadjára is le/beégjenek vele.
Inkább csinálnának egy rendes Note 8-at.
-
primakut
csendes tag
Hááát, ha kijönne valahol ázsiában azonnal vennék 1-et.
-
Seangaijin
senior tag
Biztosan nem adják ki, más oldal már napokkal ezelőtt lehozta, hogy ez a refurbished újrakiadás kamu.
-
Bambuszpro
tag
Még egyszer ki akarnák adni? Szerintem ez nem a legjobb ötlet akármennyire is biztonságos.
-
hcpety
tag
Még én sem adtam le. Nem tudom meddig húzom még, mert imádom.
-
Lacee1986
senior tag
Szerintem már kár erőltetni.
Ma repültem Ryanairrel és felhívták a figyelmet a gépen, hogy akinél Note7 van, az feltétlen kapcsolja ki.
-
Sebhelyes
senior tag
Lassan zombivá alakul a Note 7, folyton visszatér holtan is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Haladó fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Léghűtés topik
- Béta iOS-t használók topikja
- DJI topic
- Asztrofotózás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest