Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Samsung LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
AxBattler #47 üzenetére
Nem tudok róla sajnos én sem. Talán 230 körül volt már ill. BF-en lehet, hogy lesz még olcsóbb.
Én a jövő évi OLED-ekben bízom még, ha valóban jön a beígért 50" alatti OLED akkor:
- Túl drága nem lehet, mivel a mostani 55"-os is 350 alatti ársávban mozog. (Mondjuk az USD erősödés és HUF gyengülés egyben ezt erősen oda fogja vágni sajnos.)
- Talán lehet, hogy hoznak neki "konkurenciát" QLED fronton is, olcsóbban. -
sb
veterán
válasz
AxBattler #41 üzenetére
Médiára és játékra nem gond ha nagy és csak a perifériás látómezőt tölti. Netre már gond lehet, de ott is jellemzően középen van a tartalom, munkára lenne leginkább kérdéses a méret/távolság, de az meg így kiesik.
Ilyen szempontból akkor szvsz nem számít annyira a méret... Ami döntő lehet viszont a méretre nézve is, hogy kell-e 60Hz-nél több. Gondolom nem lenne rossz, általában a panelek is sokkal jobbak a 120Hz-eseknél... az viszont nincs 55" alatt. Szóval lehet, hogy akkor ez lesz a vízválasztó, nem a látómező belövése.
Meg még arra érdemes figyelni, hogy notinál Type-C (DP alt. mode) kimenet kell a 4k60p-hez is. És ha van is rajta, dokkolni már nem lehet mellette. HDMI2.0/DP ritka mint a fehér holló.
-
sb
veterán
válasz
AxBattler #23 üzenetére
Egyetértek. Közel sincs annyi előnye.
49" 4K: Milyen távolságról és mire akarod használni?
Szvsz erre is igaz, hogy munkára nem lesz ergonómikus közelről, hiába csábító sok a pixel és méret skálázás nélkül. Játékra, egyéb tartalomra meg mindegyik jó távolság-méretfüggően. -
sb
veterán
válasz
-Skylake- #18 üzenetére
Én mindig a "csíkmonitorok" ellen voltam, de mióta 32" 16:9 előtt ülök rájöttem, hogy van létjogosultságuk.
Abszolút kényelmetlenségi határon van a magassága, bár igaz, hogy kicsit magas az asztal ill. nincs az asztalra engedve, de így is alacsonyabban van mint normál esetben a monitorok.
Gyk: ezzel a kis magassággal és alacsonyabb asztallal lenne ergonómikus kb. Innen pedig 21:9 felé mennék, de kisebb méretben.Szóval szerintem baromi magas lenne a 21:9 45-49". A 32-eshez képest +6-10cm.
Ill. nekem már a fényerő is kezd kellemetlen lenni. 24" után este bármennyire veszem le, a jóval nagyobb felület miatt elég durva.Szerintem ezekre is érdemes figyelni ezekkel az elszalad méretű monitorokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk az óriási felbontású, sík kialakítású LG 34WK95U kijelzőt.
- Asztalos klub
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest