- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Ahogy a többiek írták, ha van kulcs, amiről tudnak másolni, akkor nem kell kártya. Nálunk van egy kulcsmásoló, a fél országból idejönnek az autókereskedők kulcsot másolni, kb bármilyen kulcsot felprogramoz. Hallottam, hogy elveszett kulcsú autót is kinyitott és csinált hozzá új kulcsot.
Na szerinted neki kell kódkártya a másoláshoz? Én egyszer voltam nála kulcsot másoltatni, a másolt sokkal finomabban mozgott a zárban, mint a gyári Abus kulcs. -
dabadab
titán
Te tévedsz.
A K5 nem másolásvédett, a gyártó sem állít ilyet, annál a kódkártya tényleg csak a kulcs utánrendeléshez kell.
A K1BB az pl. másolásvédett, de ez csak annyit jelent, hogy random kulcsmásolóknak nem adnak üres kulcsokat, csak szerződött partnereknek, akiktől elvárják, hogy másolásnál elkérjék a kártyát is - szóval ez is inkább az alkalmi másolás ellen használ, profi bűnbanda meg tudja kerülni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest