Új hozzászólás Aktív témák
-
cilo9
aktív tag
sksporky: azért irtam, hogy ha hangszigetelését nézem nem éri meg a 20-at, inkább 15 körül lett volna jó vétel. A kinézet, meg az egyszerű szerelhetőség miatt érte meg nekem és megszerettem a házat, jól is mutat a többi perifériával. Tehát az összhatás végett mindenképp megérte nekem.
Fótok azért lettek linkesek, mert elég hosszúnak itéltem meg a szöveges részt kinézetre, és nem akartam még a fotókkal is túlzottan megnövelni a terjedelmet, de sokat filóztam én is rajta. Ha irok legközelebb valami szösszenetet, akkor ott lehet képesebbre csinálom majd._blank_: nekem nincs ez a kidomborodás, teljesen rendben van az előlap. Lehet a kinai rabszolga, nem figyelt egy pillanatra, ráadásul utána pont a minőségellenőrrel dumált.
rudi: utána nézek a GFX Chilla-nak, mert keresgélem a HR helyett az alternatívákat. Köszönöm a tippet!
És mindenki másnak a pozitív megítélést az irománnyal kapcsolatban!
-
cilo9
aktív tag
Köszönöm a kritikákat, pozitívat, negatívat egyaránt! Helyesírási hibákat szivesen fogadom és javítom is őket, legalább megtanulom én is.
A CPU hűtőt már lecseréltem egy Ausu Silent Square-re, halk de csak 4-5 fokkal viszi lejjebb a hőfokot, de még tesztelgetem.
A VGA-ra néztem a Thermalright HR 03 GT hűtőjét, de elég borsós jó lenne kipróbálnom előtte, hogy mennyire fűti fel a házat egy 92-es hütővel a hátán. Úgyhogy ezen még filózom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest