Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cilo9

aktív tag

sksporky: azért irtam, hogy ha hangszigetelését nézem nem éri meg a 20-at, inkább 15 körül lett volna jó vétel. A kinézet, meg az egyszerű szerelhetőség miatt érte meg nekem és megszerettem a házat, jól is mutat a többi perifériával. Tehát az összhatás végett mindenképp megérte nekem.
    Fótok azért lettek linkesek, mert elég hosszúnak itéltem meg a szöveges részt kinézetre, és nem akartam még a fotókkal is túlzottan megnövelni a terjedelmet, de sokat filóztam én is rajta. Ha irok legközelebb valami szösszenetet, akkor ott lehet képesebbre csinálom majd.

_blank_: nekem nincs ez a kidomborodás, teljesen rendben van az előlap. Lehet a kinai rabszolga, nem figyelt egy pillanatra, ráadásul utána pont a minőségellenőrrel dumált. :DDD

rudi: utána nézek a GFX Chilla-nak, mert keresgélem a HR helyett az alternatívákat. Köszönöm a tippet!

És mindenki másnak a pozitív megítélést az irománnyal kapcsolatban! :R

• cilo9

aktív tag

Köszönöm a kritikákat, pozitívat, negatívat egyaránt! Helyesírási hibákat szivesen fogadom és javítom is őket, legalább megtanulom én is.

A CPU hűtőt már lecseréltem egy Ausu Silent Square-re, halk de csak 4-5 fokkal viszi lejjebb a hőfokot, de még tesztelgetem.

A VGA-ra néztem a Thermalright HR 03 GT hűtőjét, de elég borsós jó lenne kipróbálnom előtte, hogy mennyire fűti fel a házat egy 92-es hütővel a hátán. Úgyhogy ezen még filózom.

Új hozzászólás Aktív témák