Új hozzászólás Aktív témák
-
GumisPeter
senior tag
Ez olyan összeg, amivel mi nemigen rendelkezünk, de tény, komoly munka.
Ezt egy számtech cég, esetleg a PH, akik sponzoroktól avagy saját zsebből össze tudna rántani egy ilyet, de szerencsére nem csak azt nézik ezeken a versenyeken, hogy mi van a gépben, hanem a kivitelezést is.
Itt a fő probléma, hogy sokmindent készen vett a user, ez inkább csak egy összeépítés, kevés saját munka....
Nem degradálom, mert szép, de sok hazai modder tudja ugyanezt, feltéve ha van rá zsé....Én is vizes gépben gondolkozom, bár sose csináltam még vizes gépet, eddig csak levegősek voltak...
Bár a költségvetés miatt még lehet maradok a levegőnél, mivel az ugye lényegesen olcsóbb és látványra is erős lehet....Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
atus7377
aktív tag
válasz Day 'n' Nite #18 üzenetére
Volt már!Ott is egy olyan arc nyert akinek apu összevásárolta az összes csilli-villi gyári szart,és tíz perc alatt összedobta.Mikor megkérdeztem,hogy ebben mi is a mod az volt a válasz,hogy én nem tudnám ezeket megvenni Magyarországon.
GRATULÁLOK!!!
Az nem jó... a klasszikus, az igazi, az egyetlen format c: ... by Dilikutya
-
tome.jr
addikt
Azt hiszem erre benevezek.
-
GumisPeter
senior tag
válasz BioNiCMaN #45 üzenetére
Kivitelezhetetlen....sokan olyan anyagokkal dolgoznak, amiket nem lehet olcsóval helyettesíteni...akkor amiket alkotnának max olcsó lenne, de nem szép.
Én pl el sem indulnék ilyen szabályok mellett.
Egy olyat el tudnék képzelni, hogy adott anyagok felhasználásával, mindenkinek azonos feltételekkel, de a stilus és a kivitelezés szabadon választott.
Persze itt jön az idő is mint fontos tényező, tehát x hónap alatt okés, de egy live moddingba ezt sem lehet betenni, mivel sok olyan megmunkálási folyamat lehet, amit csak célgépekkel lehet elvégezni.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
BioNiCMaN
addikt
Szerintem érdekesebb lenne, ha egy adott összegből kellene megoldani a moddingot, persze ez újabb problémákat vetne fel...
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
ch003067
addikt
Nahh, tök jó, hogy már ilyen is van
-
DMG
senior tag
De úgy építsd, he bele férjen a nyeremény is.
Nekem is kéne egy egyedi házat építenem az Optiplex-es alaplaphoz, mert nem szabványos, ebbe meg nem fér csak félmagas VGA meg hangkártya, bár az egyedi házzal max az alaplap és a proci árát spórolom meg, mert csak azok nem emelhetők át máshoza, vagyis csak a lap, de ha már lapot veszek, akkor újabb pocival.
[ Szerkesztve ]
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
Cleinor
tag
válasz BioNiCMaN #40 üzenetére
Majd ha látom hogy meg tud valósulni akkor úgyis felteszem a cooler master oldalára.
Amúgy egy nulláról épített számítógépház aluminiumlemezekből.
Két oldala felhajtható lesz.
Alatta fog figyelni az új konfigom, ami bár nem lesz atombrutál mert arra magyar embernek nincs pénze, de rendkívül jól lehet fele autocad-elni majd (phenom x4)"Elméletileg az elmélet és a gyakorlat ugyan az. Gyakorlatilag nem..."
-
Arena87
aktív tag
Én nekem mindig az a ház tettszik a legjobban ami kint volt 2010-es QuakeCon-on.
De AMD-s jó pofa lesz ha jól csinálja meg a srác.東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
sNORh
addikt
a munkát nem vitatom, sőt ezt hangsúlyoztam hogy a munka a lényeg, de nem csicsa gyári halálfejes gravírozott utolsó csavart is boltból vesz.. modding sosem alacsony költségvetésű, de lehet okosba is csinálni.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
PH-User
addikt
Úgy van ez, hogy belenyomsz kb. annyi pénzt, aminek az árán már vehetsz magadnak egy dolgot a nyeremények közül. Ez az én véleményem erről a "mod"-ról.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
-
proci985
MODERÁTOR
ja, látom vizezel. mindenesetre köszi az infot a szigetelésről, képeken nem igazábn látszott.
aztán rem lesz logoutban bejegyzés is, elég radikálisan hangzik az ötlet ahhoz, hogy működjön.
ja igen, a fogantyúk. hazavittem és pár óra múlva tökéletesen értettem, hogy az azévi egyik legnagyobb számítógépes kiállításon miért demoztak olyan sokan a Cosmossal. eszméletlen ergonómikusak.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
beteg
őstag
-
GumisPeter
senior tag
Erre asszem én is benevezek, ha már amúgy is építek.
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
beteg
őstag
Igazából azért vettem, mert a mostani nem elég praktikus. Ennek meg van fent két „fogója” csak felkapom és szaladok vele Ügyfelekhez demózni. Persze ehhez kell sok tárhely, úgyhogy ki fogok szerelni egy hatos qnap nas-t a saját házából és beteszem a házba a vinyók helyére. Ami még biztos, hogy a lapot el fogom benne forgatni 90 fokkal jobbra, az nagyon bejön a Ravennél is.
Amint kész lesz a Ravenom, még kb. 2 hét és elkészülnek a fotók, költözöm át a Cosmosba vizestöl.
A szivacsok megvannak az oldallapokon, de nem lesz rá szükségemCsak futni kell!
-
beteg
őstag
beneveztem.
a héten vettem egy [Cosmos RC-1000K-KKN2-GP ]-t. Ma akartam szétflexelni, de még jó, hogy inkább a fürdőszobát festettem ki. Tudom majd fényképezni.Csak futni kell!
-
D.Orion
veterán
No asszem megy majd az az ötletlopkodás meg az anyázás. Köszönhetően a nyilvános munkanaplóknak.
-
- = Zk = -
félisten
kecsektető dijak
lehet, benevezem a Delux BMW-s házamat. csak még azt nem tudom, hogyan." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
proci985
MODERÁTOR
azért a hogy is néznek ki/minimalmoddingos topikban vannak szép gépek. extreme modra kevesen vállalkoznak mondjuk, ez tény.
igazából ez tényleg idő, pénz meg alapanyag.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
sNORh
addikt
itthon nincs pénz ilyenekre, csak ha megadóztatják a hirdetéseket vagy hasonló..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
S*Tom*
aktív tag
válasz antikomcsi #17 üzenetére
Szerintem azt meg sem venné, mert az nincs 90k-sem, ezen a szinte az már kommersz, a minimum beugró egy GTX580, vagy egy EVGA lap +[4-way sli].
-
sNORh
addikt
egyébként azok a burzsuly németek akik csak megvettek bele vagy 400k-ért ilyen olyan blokkot, és öszerakták 10perc alatt, igaz durván néz ki, de nem is engedném az ilyet versenybe, semmi munka nincs benne..
viszont az a csávó aki a kardot csinálja agyagból v miből az gecibeteg xd na az munka lesz a végére.., vagy mint a tavalyi nyertesek közül a District 9-es az is nagyon kemyé és sok munka van benne, alacsony költségvetésen.[ Szerkesztve ]
-
Day 'n' Nite
tag
Hát, ez a nagybüdös helyzet...
Gondolkozom persze én is, mekkora jó dolog, de visszatévedve a realitások mezejére persze látom, hogy nem nekem találták ki.
Lehetne egy ilyen verseny PH!-s keretek közt...[ Szerkesztve ]
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
antikomcsi
veterán
Aláírom, kicsit savanyú a szőlő, de ez egy olyan verseny, ahol azok indulnak eséllyel, akiknek van a jó cuccokra pénze, és ideje bütykölni. Megnézném, milyet moddingolna, valahol Szabolcsban, 10-12 óra munka után, havi 80K-ból. A nyeremény pedig jelképes tulajdonképpen, mert szerintem nem jelentene gondot megvenni egyik ráérős aranyifjúnak sem például egy 6970-et az összes többivel együtt.
-
sNORh
addikt
tuti építek vmit, meddig lehet?
-
Boxi88
őstag
Nemsemmi díjjak vannak!
-
kiiso
tag
Ez durva.
-
mghltm
addikt
nem kis kihivas lesz megfelelo beltartalommal megtolteni en egy oriasi cpu hutore es meretes tapra szavazok, quad cf-fel, szamos hdd/ssd es optikai meghajto tarsasagaban
(#12) kiiso valoban az nem szoktam moddingolni, de olyan erzesem van, hogy az atalakitas kb annyiba kerult mint maga a gep
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-
JoeYi
őstag
talán ez az egyetlen említésre méltó, jelenleg
-
Day 'n' Nite
tag
Én szívesen részt vennék benne, van egy ősrégi CM ventilátor, végül is megfelel a kritériumoknak („Scratch Build”)
Bár a cikk olvasása közben tartottam tőle, hog ez is olyan facebook-os lájkgyűjtő marhaság, de szerencsér nem“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
fi:zi'k
nagyúr
Remélem jövőre is lesz ilyen.
A terv már meg van, talán nyáron el is készül.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Sicilian
addikt
Új házakat várok már..
nothing is true everything is permitted..
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM