- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
most tettem szert egy Huawei Ideos S7 Slim-re.
már a "v6-os rom" volt benne (valami pirate dolog...)a problémám az, hogy az aktuális böngésző nagyon gyakran elszáll. pl: a gmail.com-on nem tudom megnézni egyáltalán a leveleimet.
sőt, most hirdették valamelyik oldalon az új James Bond filmet, gondoltam megnézem, hogy a készülék hogyan játszik le video-t itt. azt írta ki, hogy ezt a video-t nem tudja lejátszani.aztán: a gépet egyszer újra kellett indítani, hogy az alkalmazások (mint a pl: a böngésző) elinduljanak, ha rájuk bökök.
sokszor kiírja azt is, hogy nincs internet kapcsolat, pedig van (igaz, ez csak azért idegesítő, mert 2 másodperc múlva megy is tovább)
továbbá normális, hogy a HDSPA 0,5Mb-et hoz, a HSUPA pedig 1,4Mb-et ezen a készüléken?
szerintetek mitől lehet ez? valami jobb szoftver kell (esetleg az eredeti)? vagy a hardver sérül? esetleg mind a kettő?
kösz előre is a válaszokat.p.
-
bakter24
őstag
-
TXT
őstag
Milyen programokat használtok az Ideos S7 kapcsán a gyáriakon túl, ami "könnyebbé", gördülékenyebbé teszi a kezelhetőségét?
-
rubicom
csendes tag
Én is beruháztam egy ilyen kis gépbe, én meg vagyok vele elégedve.
-
bakter24
őstag
Üdv
Első: Nem.
Második: Ennél többet kell tudnom, A routeren nincs MAC szűrés? Milyen titkosítást használsz a routeren? Csak a böngésző nem megy, vagy semmilyen netes alkalmazás? (pl market, skype, ilyesmik)Ha további kérdésed lenne, javaslom, folytassuk itt: LINK egy sokkal aktívabb fórumba a témában, mint ahogy ezt néggyel fentebb is jeleztem.
-
Louro
őstag
Sziasztok
Adott egy 3Gmentes tablet.
Első kérdés: Hogy ha a meglévő mobilnetet (usb stick) rádugom, akkor fogom tudni használni?Második: Van egy belkin 4093d3 routerem és wifi-n sikerül rácsatlakozni, mutatja is, hogy connected, de valamiért mégse megy a net. A routeren van egy laptop is, de azon minden megy. A tabletet kipróbáltuk egy másik nyitott wifi-n és felcsatlakozva volt net.
Tudna esetleg valaki segíteni?
Köszönöm előre is a segítségeket
-
vigyed
tag
Én is szeretnék valami ilyesmi gépet,kíváncsian várom miket írtok róla még.
-
eca
tag
A GPS miért nem működik itthon ?
-
bakter24
őstag
Aki vett ilyen cuccot, az jöhet ide, itt elég aktív élet van a témában! Másik topic!
-
Orcsi
aktív tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy meglehet oldani azt ezzel a géppel, hogy az otthoni LAN on lévő NASt lássa ?! a dokkoló engem is érdekelne ..
-
xman81
csendes tag
Az akksija mennyire bírja a kikepzest normal hasznalat, illetve videozas mellett kb?
-
moqoum
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hol tudnék beszerezni az S7 slimhez dokkolót?
(ha valaki jó áron szeretne hozzájutni a géphez, javaslim nézzen körül az otthoni T oldalán extrák/digitális otthon)
Előre is köszi a segítséget! -
hyperspace
őstag
en vettem egyet, igaz 3G nelkulit, es az iranytut sem talaltam meg rajta
, valamint a GPS-t nem sikerult mukodesre birnom (eddig), ennek ellenere egesz pofas kis dolog. invitelben keves penzert odaadtak.
-
amerigo
aktív tag
Átvágás, nem kapható.
Bementem ma venni egy T üzletbe, de hülyének néztek.
Az eladógyerek orrára feltűztem a nyomtatott árlistájukat, amit az üzletben vettem le a polcról, hogy jobban lássa, benne van a listában.
Szaladgálás, telefonálgatás, majd közölték, hogy csak július 7-e után kerül forgalomba.Bocs, ez nem válasz a hozzászólásodra
-
bakter24
őstag
Tévedésben vagy, nem érhető el az invitelnél még, és ezt onnan tudom, hogy már 3x voltam Gödöllőn ezügyben. (Eleve juni 20. volt a szórólapon is) Ráadásul csak lejárt hűségidejü invitel ügyfeleknek elérhető az akció. De még nem érkezett meg a 3G-s szállítmány, csak a 3G nélküli verziók érhetők el csütörtök óta. Várom a hívásukat, ha megérkezik, én kapok elsőnek
Szóval a szerkesztő nem tudta rosszul!
-
janos1988
addikt
Az a ledes villano de megdragitotta volna az arat...
Amugy fm radio van benne vagy nincs? Mert a video vegen mintha lenne benne.
-
Dreimus
senior tag
Már nem azért de már június óta elérhető ez a gép itt és még sokkal olcsóbban is, bár a feltétel eléggé leszűkíti a kört de nem tegnaptól elérhető tehát a szerkesztőnek nem ártana körül néznie mielött hülyeséget ír.
-
Golfanton
csendes tag
válasz
StevieWonder #7 üzenetére
Csak amit te tudsz az nem ez a tablet.
-
Chaser
legenda
Azt az árat mondtam ami átlagos, az 45k..nyilván olcsóbban is be lehet szerezni. Mivel navigációval régóta jelen vannak, így biztos van akkora "márka" mint a huvei' csoda.
sysrq: Sztem ebben az esetben kárpótol az ár. Öröm az ürömben viszont, hogy BT-n keresztül GPS-szel ezek a kis kedvesek tudnak kommunikálni.
-
StevieWonder
tag
ha valakit erdekel tudok ujat, 60ert, fuggetlen
Features
7” resistive touch screen
Google Android 2.1, upgradeable to 2.2
Access to the Google Market Place for thousands of apps
Up to 32GB memory expandable with MicroSD
3G mobile internet, high speed WiFi
Up to 6 hours battery lifeSpecifications
Product Description Huawei S7 3G WiFi 7" Android Tablet
Display 7“ WVGA 800x480 touch screen
Card Slot 3G Sim card slot - HSPA/UMTS
Micro SD slot
Networking Wi-Fi 11b/g/n
Bluetooth Support Bluetooth 2.1
Audio Hi-Fi speaker
Built in microphone
3.5mm stereo audio jack
Sensors Gravitry Sensor
Light Sensor
Built in Flash Yes
Camera 2 megapixel front camera
Battery Li-ion Battery - 3.7V 2200mAh
Video Compatibility Plays: H.264, MPEG4 (720p)
Audio Compatibility Plays: MP3 , PCM, AMR, AAC
Image Compatibility Views: JPEG, BMP, PNG, GIFF, TIFF images -
törölt tag
csak a kijelzőn a akun és a súlyán vérzik el.
-
banhammer
veterán
Végre jönnek az olcsó tabletek.
-
törölt tag
Szép is, jó is, bár az a 70 ezer Ft-os ár, kicsit sok érte. 60 ezer körül jobb lenne, igaz, legtöbben nem kártyásan, vagy kártyafüggetlenül veszik, hanem csomagban, úgy meg nem rossz ár. Legyen rá Gingerbread is előbb-utóbb, úgy tényleg nagyon jó lesz. Ha nekem tablet kéne, akkor 7" méretben kéne, próbálgattam Galaxy Tab, pont ideális méret, 10"-osokat is próbáltam, azok már nagy tepsik nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 7"-es táblagép 1 GHz-es processzorral rendelkezik és Android 2.2 fut rajta.
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest