- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
most tettem szert egy Huawei Ideos S7 Slim-re.
már a "v6-os rom" volt benne (valami pirate dolog...)a problémám az, hogy az aktuális böngésző nagyon gyakran elszáll. pl: a gmail.com-on nem tudom megnézni egyáltalán a leveleimet.
sőt, most hirdették valamelyik oldalon az új James Bond filmet, gondoltam megnézem, hogy a készülék hogyan játszik le video-t itt. azt írta ki, hogy ezt a video-t nem tudja lejátszani.aztán: a gépet egyszer újra kellett indítani, hogy az alkalmazások (mint a pl: a böngésző) elinduljanak, ha rájuk bökök.
sokszor kiírja azt is, hogy nincs internet kapcsolat, pedig van (igaz, ez csak azért idegesítő, mert 2 másodperc múlva megy is tovább)
továbbá normális, hogy a HDSPA 0,5Mb-et hoz, a HSUPA pedig 1,4Mb-et ezen a készüléken?
szerintetek mitől lehet ez? valami jobb szoftver kell (esetleg az eredeti)? vagy a hardver sérül? esetleg mind a kettő?
kösz előre is a válaszokat.p.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 7"-es táblagép 1 GHz-es processzorral rendelkezik és Android 2.2 fut rajta.
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest