- OLED monitor topik
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
ha már a fórumon muszáj játszadoznod akkor nézd meg a legújabb híreket is arról az eladási adatokról, mert olyan hetet linkeltél be amikor az x360 épp elfogyott...
valami váltás volt x-éknél, annyira nem vágom, csak gamepodos híreket nyitom meg, a legújabb is ott van (ami most megnézve egyezik azzal amit beírtak...kellemetlen)
-
ez_meg_emaz
őstag
Az lehet hogy nem gagyi a kivitelezése, meg biztos faja cucc, leszámitva a telepitgetést, frissitéseket amik miatt kb eltelik fél ora mig játszani tudsz egy játékkal, demokmál pláne mert ott még ugye le is kell szedni.
De ennyi pénzért vegye a sok külföldi akinek van rá pénze. Mo-n megnézném hány x360-at meg hány ps3-at adtak el. Szvsz x360-bol többet mert a mi pénztárcánkhoz közelebb van. Aki meg csak játékra veszi annak édes mind1 meiket, mert (az exkluzivok kivételével) ugyanazt nyujtja mind2 csak egyik "féláron"*, na ez a nem mind1.*kedvedért idézöjelbe tettem. Nem kell pont féláron adni a boxot, elég ha 40%-al olcsobb engem az is meggyöz.
Bár tudjátok a sony most jo exkluzivokat ad majd ki.
HR ami nekem kötelezönek számit is sony kiadában fog megjelenni.
De ha nincs árcsökkentés akkor nem érdekel a ps3.
Veszek én ps3-at ha csak és kizárolag arra jelenik meg az elkövetkezendö 10évben, de tuti várok egy árcsökkentést. Ennyiért nekem vicc az ára. Ha meg ennyi marad akkor várok még egy kicsit, azt ha nem csökken max elkárolom, megveszem, kijátszom, eladom. Ez van. HR-ért mindent.
Fanatikus? Fahrenheit ota ez nem csoda.
-=Libria=-:Tartós? Ezt arra érted hogy karácsonykor is kapsz e még ennyiért vagy ugy hogy még ennél is jobban csökkeni fog? Mert ennél olcsobb nemhiszem hogy lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- QNAP QSW-1105-5T 5 portos 2.5GbE switch - 1 év garancia
- tp-link BE3600 / Archer BE230 / Dual-Band Wifi 7 Router - 2 èv garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest