- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
themebuilder
senior tag
Itt egy videó a készülékről.
-
Votyesz13
tag
Nekem mindenképp bejön
-
Gusztáv
addikt
Remélem ennek a fülhallgatóján végre lesz mikrofon is, mert az nagyon fasza dolog, hogy tud a telefonhoz bluetooth-on keresztűl headsetkén csatlakozni, de kicsit hülyének nézik az embert amikor az utcán előkapja és elkezd az mp3 lejátszó aljába beszélni, mert ott a mikrofon. Különben nagyon jók a Samsung lejátszói, sajnálom hogy Magyarországon nem lehet őket hivatalosan kapni. Ekkora kijelző kell ahhoz, hogy kényelmesen lehessen ujjal kezelni. Videót én soha nem néznék ilyen lejátszón, de azért vész esetén akár használható arra is. Ennél nagyobb kijelző engem már zavarna, mert akkor nő a lejátszó mérete is, ezt még zsebre lehet rakni.
-
devast
addikt
Vizuális tartalomra kicsi a kijelzö méretre meg felbontásra is. Zenéhez meg nagy. Mondjuk a tv része tetszik. 60 óra flac lejátszás kamu
-
Peat;)
veterán
Illetve papíron a cowon s9 is bír 10 órát videonál, csak még a kijelzője is nagyobb.
Szerintem el kéne mozdulniuk a 3.8 körüli kijelzőméret és funkcióbővítés felé, ez a lejátszó számomra nem jelent semmi újat, magától a gyártótól sem tűnik újnak. Több éve kínál ilyesmi lejátszókat ha nem tévedek, az egyetlen újdonság a tuner. Mondjuk ez is valami.
-
berVi
senior tag
hullajó, bár már az iaudio 7 is ennyit bírt x éve
-
bartucc
addikt
Jó sokáig bírja... Nem lehet azért rossz, nem kell mindig az aksit figyelni, mikor merül le. (Az én nokiám 3-4 óra után már eléggé gyenge töltöttséggel rendelkezik
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Digitális tévé tunerrel is megtámogatták a Samsung YP-RB-t.
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest