Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Acer notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlin
tag
válasz
Thulcandra #10 üzenetére
igen én is így gondoltam, hogy ilyen fajta nem lesz.
de az is 12 cmes lesz ?
-
Bírom az ilyen dolgokat.
Kiadnak valamit, de support majd csak 2-3-5-12 hónap múlva lesz hozzá.Ez miért jó, azt nem értem... "Elmegyek boltba veszek a polcra dísznek 6szoros lemezt". Nekem ez magas.
-
Dr. Akula
félisten
Először is az árat kéne - jelentősen - csökkenteni, ennyi luxusprofittal hogy is gondolhatták hogy kapkodni fognak érte az emberek. Most hogy TB-os vinyókat lehet kapni 30k-ért (és folyamatosan csökken), nem fog senki 50 GB-s korongokat venni 5k-ért. +70k az író... hahaha.
-
Gergosz2
veterán
Mikor tűnnek ,már el ezek az undorító korongok? Nagyon unom már hogy egy karc, miatt mehet a kukába az egész szar...
-
Grobber
csendes tag
Tuti. Akkor mostmár csak háromnegyed óra megírni az 50gigásat
(ha jól számoltam)
-
gardener
senior tag
Kérdés még az adatbiztonság.
Kiváncsi lennék az első generációs Blu-ray lemezek-írók, adatrögzítése 4-5év múlva is jól visszaolvashatók lesznek-e majd? Vől majd mikor 25-50Gb nem lesz visszaolvasható... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Thulcandra #3 üzenetére
viszont nem olyat, aminek az egyik oldalára fémréteg van felvíve. és az egy "kicsit" másként is működik.
-
nebali
tag
35ért már lejátszóhoz lehet jutni. szal jó lesz az
-
Kriza
őstag
Alienék árlistája:
"LG GBW-H20L Blue-ray Rewriter&HD DVD-Rom /6X SATA, fekete,/ 1 év garancia
54 500 Ft - 65 400 Ft
Akkor ez most hogy is van??? Mert ez itt van a Király utcában, nem Dél-Koreában.Egyébként szerintem nemsokára egész emberközeli árban lesznek.
-
zlin
tag
az utsó adathordozó ilyen fajta műanyag korongon, hajrá neki !
-
Thulcandra
senior tag
Szépen fejlesztik ezt a technológiát aminek nagyon örülök, de az árak miatt azthiszem majd csak 2010 körül lesz saját Blu-ray íróm a gépembe + egy asztali lejátszóm. Mondjuk így addigra már egy kiforrott technikát használhatok majd.
Az meg nagy poén, hogy japánban nem lehet kapni 6x írót, azt hittem ott mindent lehet kapni!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11