Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz Dyno #103 üzenetére

"Azzal nem fog tovább menni egy táp mert eszetlenül túl méretested, inkább kevesebebt, a nem ideális terheléstől, az ilyenkor mutatkozó kegyetlen szar hatásfok, a velejáró hőmennyiség és amellé mutatkozó keveset forgó ventilátor."

Egyetértek veled. Sok éve tart már ez a "Watt mizéria". A gyártóknak ez persze jó, de sokan nem tudják, hogy teljesen feleslegesen költenek kisebb vagyonokat olyan tápokra, amelyek teljesítményének a fele is elég lenne.

A lényeg a minőségi belsőn van, nem pedig a névleges teljesítményen.

Az viszont érdekes, hogy milyen sokan hiányolják a modularitást az új tápok esetében.

Vitathatatlan előnye, hogy "felesleges" kábel nem foglalja a helyet a gépben. Ugyanakkor minden, ami csatlakozó dugókkal kapcsolódik egy plusz, potenciális hibaforrást jelent.

A "beforrasztott" kábelekkel tizedannyi gond sem lehet, mint a "cserélgetett" kábelekkel és azok aljzataival.

• Tidus

addikt

válasz Dyno #103 üzenetére

A piros lámpánál a lesötétitett Hammer tulajdonosának miért nem kopogtatsz be az ajtaján, és kérdeznéd meg tőle, hogy minek neki ez az autó.
    Én sem kérdezem meg a sógoromat, hogy minek neki a G-s merci, mivel csak a felesége jár vele dolgozni és bevásárolni, de tudom azért kell neki, hogy legyen.
    Hát nekem is ezért kell a SilverStone táp hogy legyen.
    Az Enermax-ot hagyuk, nálam már egy elfüstölt, véletlenül idevágóan.
    Szerinted egy 1200W-os táp aminek a hatásfoka nagyobb mint 80% (max. 88%), és hat év gyártói garancia van rá, abba milyen kondikat alkalmaznak, szerinted. De a neten utána is nézhetsz.
    Ennyit a vitáról.
    Egyébbként ott tartottunk, hogy a zöld ventis táp aminek a topikjában vagyunk igazából nem ér semmit, és drága is.

Új hozzászólás Aktív témák