Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
akkor még rosszabb ( :
ventik alatt az a nem mindegy milyen hűtés van
alacsony fordulat meg adott kártya függvénye, melyik mennyire tud minimum lemenni
gb-ket nem ismerem, sok kártya megáll 1300-nál minimumnak, ha jó minőségű a venti az már azért nem néma de nem is borzasztóan hangos - ha értelmes bordázat is van alatta, nem ami felerősíti a szélzajt -
sokan számolnak be gb kártyákról egyébként, hogy pont alacsonyabb fordulaton van valami idegesítő hangjuk, és/vagy belérnek a lapátok a keretbe, stb -
thedioda
tag
Ez nem master hanem elite, viszont hiába a 3 venti, alacsony fordulaton ugyis csőndben lessz. 3 slotos a kártya, ekkora borda mellé nemfog kelleni nagyobb fordulat úgysem. Zaj szempontjából meg nem a porszívós eset vagyok, pedig jó lenne, legalább spórolhatam volna a be quiet cuccokon
-
Chaser
legenda
a hangos szubjektív, mint a halk is, sok embernek halk az ami porszívótó egy fokkal jobb
a masterből csak 3 ventis van, és hangos lesz, nyugodj meg ( : - legalábbis sokkal halkab kártyák vannak 3060ti-ből -
nem csak ventik számának függvénye a hang
egy két ventis gaming x lazán jóval halkabb lehet nála
maga a venti ami nagyon sokat számít, és abban a gb nem remekel - nem tudom ők gyártják-e vagy gyártatnak valakivel, passz -
zafírnál nincs pl beugró kártya, eleve középkategóriától indul, nitro meg a teteje, nekem is volt tbb, elégedett voltam minddel
de ott pl az rdna1-es kártyák már sokkal jobb ventiket kaptak mint az előd polarisok, és hűtésben is jobbak ahogy elnéztem -
thedioda
tag
Hát, majd el válik ez milyen lessz, a jelenlegi elcseszett piaci árakhoz mérten kedvezően jutottam hozzá, és 3 slotos kártya csak nem lessz hangos, de majd ha megjött nyilatkozom
. Az utobbi években meg többnyire más gyártok kártyái voltak, döntő többségben amd és abbol is sapphire, azzal kifejezetten elégedett voltam.
-
Chaser
legenda
nem is olyan rég próbálhattam volna aorus 3060ti/3070-eket
még annak a biztos tudatában sem vitt rá a lélek, hogy tudtam bukni biztos nem buknék rajtuk, max nyerek - na jó, régen volt az már ( : tavaly év vége -
aztán topikból az aorus eredményeket látva nem is bántam meg, egy sz@ros gw phoenix is halkabb náluk
nagyobb oc az lehet, meg csilli-villi dolgok, de mondjuk azért egy mastertől azt is elvárnám hogy jóval kevésbé ismert gyártó beugró kártyájának hangszintjét legalább hozza...nos, nem hozza
arról nem beszélve lesz-e később venti nyűg vagy sem
szeretem a gb lapokat, főlek az olcsók ár/érték arányban kivűlóak
de a vga-ik? rohaggyon' rájjuk -
Chaser
legenda
mákod van
itt is és net-szerte épp eleget látni geb@szos gb ventiket vga-kon, feltűnően sokat
nyilván nem mind lesz gebaszos, mert rájuk gyűjtották volna már az egész irodaházat ( :
de nem mindegy hogy tíz vevőből te vagy az egyetlen aki elégedett a ventijükkel, vagy hárman azok, vagy öten, vagy hét-nyolc ember az -
-
Joachim21
őstag
Ha esetleg ezek is kigyulladnak és életveszélyesek mint a tápjaik, akkor majd becsomagolják ezeket is VGA-k mellé és titkolják meg próbálják eltussolni a dolgot amíg lehet. Ne felejtsük el milyen szemét módon járt el a Gigabyte amikor felelősséget kellett volna vállalnia!
-
Chaser
legenda
nem feltétlen csak csavarral lehet rögzíteni egy ventit
nálam a scythe a favorit, azt szoktam mondani a japán noctua ( :
még a színviláguk is szintén egyedi - szürkéskék, de náluk is megjelent egy ideje a fekete, legalábbis a keret, a lapátok meg fehérek az rgb miatt -
gb-ből meg sok mindent vennék, de ami venti vagy azt tartalmazza, még véletlen semaz Aorus branding után mindössze egy ARGB jelzőt biggyesztettek oda, ami nyilván a ventilátorok keretébe épített
ahogy elnézem nem a keretb van építve az rgb részleg -
válasz
Synthwave #17 üzenetére
Zalmanékra tippeltem, hogy anno ők kezdhették ezt, ezért az irányukban keresgéltem. Nem annyira régi terméket találtam, amelyik pont, hogy merev csavarhellyel rendelkezik, körülötte pedig szilikonnal, ami szépen elnyeli a rezgéseket. Nagyot ötleteltem ma, piacra is dobták 3 éve
Amúgy a tippem nem volt helytálló, anno Coolink-ék SWIF szériája mellé voltak csomagolva neonzöld színű rugalmas rögzítő tüskék. Lásd: [link] -
törölt tag
-Hey Chang szerinted melyiket írjam le inkább?! Azt hogy 3 fázisú, vagy azt, hogy 6 szegmenses a motor?!
-Mivel a marketing anyagba megy és a 6 az nagyobb mint a 3, az előbbit tedd be. Legyél teljesen nyugodt és ne aggódj azért, hogy esetleg senki nem fogja tudni, hogy miről van ott szó pontosan, mert ez az egyszerű üzenet, hogy 6>3 tuti átmegy!
-OK! -
Arra végre rájöhetne valamelyik gyártó, hogy a rezgéselnyelő tappancsok semmit sem érnek, ha amúgy a csavarok a merev ventilátorkeretbe rögzülnek...
-
Yany
addikt
válasz
Synthwave #10 üzenetére
Valakinek a tesztjében volt egy olyan apróság(?), hogy habár minden áll az AC hűtőkre, amit a számok/vélemények mutatnak, csupán van egy nagyon szűk (és szerencsétlenül gyakori) RPM-tartomány, amin belül búgnak a ventik. Nem zajos akkor sem, csak van egy freki, ami kiemeli az AC ventik motorzaját. Ezt ráadásul egy cimborám rendszere vissza is igazolta nemrég. Szóval AC szerintem csak azoknak, akik ez nem gond, noha jelentéktelen mértékről beszélnek a legtöbben. Itt egy példa, nagyon szépen, érthetően elmondja az Optimum Tech-es srác: [link]
-
Yany
addikt
Nekem tele a házam Noctuával, és igen, top ventik, de nem áll meg ott az élet. Nagyon jó alternatívák is vannak kicsit szűkösebb pénztárcájúak számára. Íme egy igen friss teszt: [link]
-
Dester31
tag
Pont mostanában kezdtem el keresni hatékony, nagy légszállítású és pofás ventiket, akkor ezeket megvárom. Úgyis Aorus az alaplap és a videokártya is, jól fognak mutatni, és itt jó lett a design.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Aorus ARGB modellek egy darabos csomagban, 120 és 140 milliméteres méretben lesznek megvásárolhatók.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest