Hirdetés

Hatékonyak és még jól is néznek ki a Gigabyte új ventilátorai

Az Aorus ARGB modellek egy darabos csomagban, 120 és 140 milliméteres méretben lesznek megvásárolhatók.

Új ventilátorsorozatot leplezett le a Gigabyte, amelynek elnevezésénél nem mozgatták meg túlságosan a fantáziájukat, az Aorus branding után mindössze egy ARGB jelzőt biggyesztettek oda, ami nyilván a ventilátorok keretébe épített, alaplapról vezérelhető világítás meglétére utal.


[+]

A 120, illetve 140 mm-es egységek mérettől függően 7 vagy 9, áttetsző műanyagból készült lamellával dolgoznak, amelyek grafén kenőanyaggal megkínált csapágyakon forognak, maximális zajszintjük pedig ezzel a megoldással 28,6 és 35,8 dB körül alakul, míg a tartósságuk szempontjából a 73 500 üzemórás értéket adta meg a gyártó.


[+]

A sarkokban rezgéscsillapító betétekkel ellátott ventilátorok támogatják a PWM vezérlést, fordulatszámuk 800 és 1700 RPM között változtatható, légszállítási értékük pedig a legmagasabb fordulaton mérve elérheti a 40,85 és 60,64 CFM-et.


[+]

Azt egyelőre nem tudni, hogy az újdonságok milyen áron kerülnek majd a boltok polcaira, az viszont biztos, hogy kizárólag egyesével lehet majd megvásárolni őket, a vételár kifizetésével pedig 3 év gyártói garanciára leszünk jogosultak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés