Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
Sanchez638 #23 üzenetére
Nálad szerintem van valamiféle mágia is
-
kolopele
nagyúr
válasz
Sanchez638 #18 üzenetére
Az lehet hogy felkel, de kétlem hogy mindent betölt ami az asztalon van.
-
kolopele
nagyúr
Az én asztalimban 2 db 1TB - os Samsung 850 Pro van, szóval tudom mibe kerül
Ettől függetlenül nem értek egyet azzal hogy felesleges lenne a halk és hűvös 5400 - as HDD - ket nem kiadni vagy netalán fejleszteni, jól elférnek azokon is az adatok és akinek szűkösebb az anyagi kerete akár játékra is használhatja, max. a töltési idők kicsivel hosszabbak. 10 éves gyerekeimnek első körben még SSD nélkül szereltem fel a gépeiket halk 5400 - asokkal, a Windows 45 mp alatt állt fel, borzasztóan hosszú idő valóban
Azóta persze tettem be SSD - ket a rendszernek, így már elég a 25 mp is.................Amikor meg játszanak (mert mi mást csinálnának még) semmi fps probléma nincs mint azt szeretik hangoztatni sokan, az SSD csak a töltési időn javít meg ugye teljesen csendben van, ami nálam mondjuk sokat számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest