Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
kevés dolog közül az az egyik amire büszke vagyok az életemben, hogy ezekből pár percnél összesen többet nem láttam ... azt is csak rajtam íkvól álló okokból ... nem is akarok olyan csajjal találkozni aki ezt nézi ...
(#99) Benzoldog: egy dolog biztos, hogy a gyártók már tudják mi a határa ennek a tecnológiának, és szépen lassan csepegtetik, hogy minnnnnden eggyes GB-al nagyobb kapacitásból el lehessen adni a maximumot.
szerintem már most a tervező asztalon van az, amit 10 év múlva fognak kihozni, és amit most kihoznak, az meg már megvolt 10 éve. Ugyanez a CPU GPU MEM meg minden vacak esetében is fennál - szerintem ...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital Purple 1TB / 1000 GB HDD 3,5" WD10PURX ÚJ, 0 üzemórás eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Western Digital 512GB(sn5000s) m.2 2280 nvme SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi