Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
Jackie_Chan #43 üzenetére
Van ennél egyáltalán jobb hűtő?
Fog menni a tuning rendesen gondolom.Eléggé szörnyeteg lett ez a gép. Néztem az adatlapod. Szerintem mindenképpen dobjál alá egy SSD-t. Én már vagy 4 éve SSD-t használok úgyhogy tapasztalatból mondom, hogy érdemes.
Sokkal gyorsabb lesz.
Meg érdemes lenne venni egy új videokártyát is. -
WayneGace
őstag
válasz
Jackie_Chan #43 üzenetére
El fog férni a memória hűtőtől? Vagy alacsony profilost vettél?
-
Persze, hogy megint új alaplap kell, a technika fejlődése az oka *kacsint kacsint... dont Haswell the Hoff
-
VIC20
őstag
Többet eszik a régi, mint az új... Felejtendő.
-
Apika
addikt
A Logitech T620-as egér nagyon szép lett!
-
Jackie_Chan
senior tag
Köszi!
Elfelejtettem irni,hogy azért EGY JÓ KIS HŰTŐVEL is megspékeltem!
D14 lett volna ,de az jelenleg nem beszerezhető!
Amint lesz időm összedobom! -
Kozmonauta
tag
A freeDOS-al lehet egyáltalán netezni?
-
törölt tag
Jó kis beszámoló lett, köszi
-
ViZion
félisten
Ehh, tuning lap, a legócóbb K procival 100 k-tól? Jujj.
Az első CM ház belső elrendezésre elég retro... -
Ati1979
veterán
válasz
Jackie_Chan #32 üzenetére
Gratulálok!
Nagyon király gépet vettél!Ha összerakod, írhatnál róla valami first impresson szerűt.
Csak nem tudom melyik a főtopikja ennek.
Videókártya milyen lesz hozzá?Mondjuk azt a konfigot ami neked volt természetesen érdemes volt cserélni. Igen látványos sebességkülönbség lesz (a dupla ram miatt is).
Nálam is ez volt amikor a core2-őt 4 magos sandy-ra cseréltem.(#33) SirRasor
Amellé már vehetsz egy jobb vidokártyát is, és mehet a game full hd-ban.
Szerintem lesz áresés a használt piacon. (vannak olyanok akik mindig megveszik az újat és ezek el fogják adni a lapot + a procit)
Nézzed az aprót folyamatosan. Szoktak jó vételek lenni. Meg van egy pár ember aki nagyon jó áron ad procikat. -
Geller72
veterán
..a 3770 és a 3770K nem azonos alapórajelű, mint ahogy a táblázatban fel van tüntetve.
3. 4 vs. 3,5 Ghz.
G. -
SirRasor
addikt
válasz
Jackie_Chan #32 üzenetére
Én is majdnem ilyet akarok, csak HD7770 mellé elég az i7 3770 i..használtan. Szerintetek mennyire várható a 3770 (új/használt) áresése a következő 2-3 hónapban?
Egyébként nagyon érdekel a tapasztalatod, mert E7200-ról cserélnék, szintén 4 giga rammal
-
Jackie_Chan
senior tag
Én ma cseréltem le a régi konfigomat (gigaEp54 DS4+E8500+4 giga ram) Haswellre(
INTEL Core i7-4770K 3.50GHz 1150 BOX +GIGABYTE GA-Z87X-UD5H+CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 CML8GX3M2A1866C9B)!
Sajna összerakni még nem volt időm igy nem tudom hogyan muzsikál,de NAGYON kiváncsi leszek! -
Ati1979
veterán
Szerintem erre a haswell-re bőven nem éri meg váltani. Ivy-ről semmikép, de szerintem még sandy-ról sem feltétlen. Figyelembe véve, hogy alaplapot is kell cserélni.
Aki meg most vesz új konfigot, az meg evidens, hogy ilyet vegyen... -
bambano
titán
gyenge ajánlat az a hp envy x2...
-
tigerk
tag
Hát én nem látom olyan nagy értelmét lecserélni a Q9550/asus P5Q3 kombót. Teljesítményben nem valami hű de nagy különbség és nem is hiszem hogy nagyon érezném a különbéget.Bár az ára nem olyan vészes.Fognak még mérséklődni az árak?Mert ha lenyomnák a 4770k-t olyan 70k-ra akkor nem hagynám ki mert bomba ajánlat lenne.
-
LNx
tag
majd a haswell-refresh
-
belaur
tag
Nem érzem olyan nagy előrelépésnek az IB,SB lapokhoz képest.
-
Dvix
senior tag
Hát a Hanswell APU-k nem fognak történelmet írni az is biztos, az AMD megoldásával szemben. Amelyik ember ilyen procit vesz, annak szerintem van pénze külön GPU-ra is. Ennyit erről.
-
_Atesz
addikt
Hardverker: [link]
-
Warpig
aktív tag
Remélem fellendül a használt piac és olcsóbban lehet a régebbi platformokat megvenni. Talán befizetek egyre.
-
South Velen
addikt
Elég
dzsukelrondák azok az Asus lapok.Viszont a Giga LGA1150-es lapjai nagyon szépek.
-
LNx
tag
a Haswell az integralt VRM miatt 84w
-
Chiller
őstag
Kár, hogy a b85-ben nem lehet tuningolni, az a kis asus nekem teljesen megfelelne
-
KAMELOT
titán
válasz
tal-garius #1 üzenetére
Az még elég sokáig kiszolgál téged, főleg ha tudod 4,5-5GHz körül járatni!
-
Hogy lehet, hogy sok helyen a 4770K-nak 3.5Ghz et írnak, valahol (itt is a táblázatban) 3.4-et?!
-
szben05
tag
válasz
Mr President #7 üzenetére
Szerintem lesz, a Sandy és az Ivy Bridge-es i3-ból is van olyan amiben a legerősebb igp van.
-
Az a CM N200 matx ház nagyon adja, ha lenne még asztali gépem, tuti beszereznék egyet!
-
tajcsi
őstag
válasz
tal-garius #1 üzenetére
Jo arban vannak a procik es alaplapok is, en tobbre szamitottag. Akinek s775 vagy s1156 gepe van annak erdemes valtani.
-
pisti
őstag
Megint új foglalat az Inteltől, persze csak azért hogy nehogy kompatibilis legyen visszafelé. Gyomorforgató üzletpolitika...
-
Mr President
senior tag
Nyilván SB és IB -ről nem érdemes váltani, de sokan vannak akik még korább rendszert használnak. Én egy 775ös rendszerről fogok váltani Haswellre, csak az olcsóbb i3as modelleket várom.
Azt lehet tudni, hogy i3ból lesz olyan ami nem a leggyengébb igp-vel lesz felvértezve? -
-
MASSlag
tag
Lehet, hogy csak én látom rosszul, de a CM 344-nél az írjátok, hogy a táp alulra került, de a képen egy felső tápos ház van.
-
sketchifun
senior tag
Tetszik ez a LogiLink rágcsáló. De ennek is rövidek a gombjai.
Mért nem tudnak egy olyan egeret csinálni, ami nagy, de alkalmas a Palm Grip fogásra?
-
törölt tag
Kár volt az ártáblázatért, na mindegy.
-
tal-garius
aktív tag
Még kiszolgál a jó 2500k-m pár évig. Beépített gput úgy se használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új alaplapok és Intel processzorok mellett további újdonságokat válogattunk a hazai boltok polcairól.
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest