- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PC-rev-RM
tag
Bezony, sokan elfelejtik, hogy az alulfeszelés is tuning, csak negatív irányba, amire sosincs garancia.
Egyébként 125w-os TDP(!)-vel csak az AMD gyárt natív 8 magos procit, ugye.Silentfrog: mesélek Neked valamit. Nekem is van egy Phenom II x3. Jelenleg Egy olyan alaplapban hasnálom, aminek stabil(+/- 0.008v) a tápellátása. Előzőleg viszont egy olyan alaplapban használtam, ami 0.15v-os ingást produkált, a proci mégsem köhögött! Ezt az amd mérnökei bele kell, hogy számolják a tervezésnél.
-
Silentfrog
veterán
Nekem volt már másik x 4 phenomom azt is szépen be lehetett állitani. jelenjeg 0.85volton megy 1300mhz orajel mellett,ráadásul fixen terhelve is csak ennyit kap. Ha kell a sebesség akkor meg egy mozdulat és visszaállitom eredetibe. igy integrált kártyával idle 39watt terhelve 45 watt a x4 925 fogyasztása. Biztos be lehetne állitani mindet, jobban,de lehet tényleg az van,hogy a gyár biztosra megy igy egyikkel sincs baj. csak a fogyasztás nem a legjobb.
Szerintem ez nem szerencse kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borderlands 4
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest