- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kronos3000 #283 üzenetére
Nem hülyeség szerintem, ez mindig előny volt AMd fronton. AZ Intel féle IGP amúgy is vicc, mikor 200 K-s procik mellé teszi be a kicsit normálisabb IGP-ket. Pont fordítva lenne értelme, egy I3 +egy erős IGP azt jól van.
-
Ezt most komolyan kérdezed? Ott a teszt. talán ezt neked kell elmagyarázni? Egy 3.2 GHz -n járó I7- vagy I 5 nem képes kihajtani egy 1080 vagy 1070 szintű VGA-t , órajel emeléssel lehet csak kihozni belőle a maxot.
Amúgy meg hogy jön ide az órajel? Hát úgy hogy te is azt írod, hogy egy 6900 K procit hoz. Hogy hozná ha azt a számítási teljesítményt hozza de úgy hogy a 6900 is 3 Ghz-n jár? Akkor nem azt kell írni, hogy egy 6900 K proci teljesítményét hozza, hanem hogy egy 6900 non K teljesítményét hozza, hisz a tuining a K intel procik lényege. Otthoni felhasználásra mi számítana ha nem az, hogy játékokban kihozd egy GPU ból a maxot? azt itt kommentelők fele azért tart I5 K vagy i7 K procit, nem pedig azért, hogy milyen jó a GF testben.
Ha 6900 szintű procit hoz az AMD ami, alacsony órajelen megy, az nagyon jó, csak nem játékra 1060 erősségű VGA-k főlé.
8 mag haszna számomra nulla, persze nem belőlem áll a világ. Nem kell hasra esni előre,.Szerintem tök gáz hogy sok ember támadásnak veszi ezeket a kételyeket, figyelembe véve az AMD utóbbi pár évét és a Buldozer ámítást amit én is bekajáltam . nem kell ezen csodálkozni, hogy sok ember tele van kétellyel, remélem ezt most eloszlatja az AMD. -
válasz
DeltaPower #231 üzenetére
6700 K most is 300 USD+ Áfa itthon.( 103 ezer 4 betűsben)Biztos 50 K ért fogják adni mert megijednek -
Egyébként I7-4870K 72 ezer ami azt jelenti, hogy 200 USD+ Áfa- és 4.4 fölött is lehet húzni a jobb példányokat.
Desktop vonalon azért nehéz harc lesz. -
Én nem tudom ,lehet nem értek valamit,de mindenki 1000$ I7 ről beszél.De 300 dollárért már K I7van,ami 4,2 Ghz felett is megy.Vagy mi van itt?
Másik fele,hogy otthoni felhasználók többsége mihez kezd egy I7 procival?Játékra 4 mag és minél magasabb órajel kell gazdaságos áron.4 Ghz+.Ezért jó az I5.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest