- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
"Aki tud olvasni azt nem vezetjük félre, aki pedig csak szánt szándékkal szőrszálat hasogatni jár ide" - de, ha elszúrtátok a képet, és kulturáltan felhívja erre valaki a figyelmeteket, aki észrevette, akkor miért nem lehet annyit mondani : "Bocs, hosszú cikk volt, alig készült el, tévedtünk/-tem , kijavítom/kicserélem, nincs kedvem/hót nem érdekel " .. - helyette, letámadod a kíváncsiskodót ?! Pff..
Véded a semmit : a szakmaiság ez esetben nincs veled.. ( csak az erő, mint Vader -rel .. )
..más : jól láttam, hogy Asus továbbra is képes + 10-20W-s idle fogyasztást kihozni ugyanolyan chipset alkalmazásával, a konkurensekhez képest ? Megvan, miért nem kell Asus -t venni :
- csapnivaló fogyasztás;
- nem jó ár;
- csapnivaló gari, ahogy többen írták Asus -ra..[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
banhammer
veterán
A valós képekre.
Ahol csak egy chip cserélhető.Persze lehet "a vidékre jó lesz, Pesten meg úgyse nézik" hozzáállásal is elintézni a dolgokat.
Amikor melóztam és jött a megrendelő reklamálni nagyon szépen be tudtam vinni a sűrűbe a szakmai szöveggel, hogy más színű a papír, beszívódott a festék, stb, stb, stb és a végén még ő kért elnézést, hogy problémázni merészelt.
Ezt egy laikussal nagyon szépen le lehet játszani, de egy szakmabelivel nem.Most ugyan ezt érzem, hogy megpróbálsz megvezetni amikor a képek mást mutatnak.
Azt mutatják, hogy hibáztatok amikor kiraktátok a képeket, mert nem ellenőriztétek le azokat.Mindegy én kötöm az ebet a karóhoz, te kötöd az ebed a karóhoz, de a tényen nem fog változtatni.
Ezennel a kötözködést, szőrszál hasogatást befejeztem, majd a többi fórumozó eldönti magában, hogy kinek van igaza.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Chosen
addikt
Akkor miért nem csináltok arról az egy chipről mérést? Pl ha a tesztben szereplő három alaplapon megegyezik, akkor csináltok egyről és meg is van, de jelen esetben hiába egyezik meg rajtuk a chip, ha egyiknek sem ismerjük a képességeit.
MontyCrew: Itt találsz 2.0 vs 3.0 tesztet. Lelövöm a poént, pontosan 1% a különbség utóbbi javára.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Digitális Állampolgárság Program
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.