Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosL
aktív tag
válasz
alamuszi #212 üzenetére
Én ezt értem, de megvan az a lehetőség, hogy legyen egy komolyan elterjedt szabvány, jelen esetben a Micro USB két évvel ezelőtt a Mini USB volt.
Ez egy elég jelentős ellenérv a különböző USB "szabványok" ellen.
Az Apple 30 tus csatlakoznia több, min 6 éves, és a legújabb iPhone -t ugyanúgy tudom tölteni a 6 éves kabellel, mint a legelső iPod Mini-t. A többi eszközről nem ős beszélve...Mellesleg ha minden Apple eszköz melle kapsz kábelt, egy Ft-ot nem kell pluszban koltened, ha valamire rá akarod kötni.
-
Everman
addikt
válasz
alamuszi #212 üzenetére
"Az pedig, hogy van egy eszközöd, ami nem ilyen csatlakozóval rendelkezik OK ez nagyon kellemetlen, csak éppen miért szívjon -e miatt még másik sok user, akinek esetleg nem ilyen eszjöze van. Ezért az adott gyártó a hibás. Adott esetben az Apple."
Teljesen igazad van, végül is inkább szívjon az a 200-250 millió user, akik dokk portot használnak...
"Az ilyen érvek amit Everman felhoz az komolytalan"
Az általam felhozott érv nem az enyém, hanem a gyártóké (és nem csak az Apple-é).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest