Hirdetés
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerbaudhu
tag
Ezt az almaleragasztós részt Bog tényleg jól leírta, én is épp ezt érzem, hogy csak mert szeretek használni valamit, amit az Apple gyártott, még nem akarok más szemében sznobnak tűnni, és nem villogni akarok vele, csak használni. Emberek közt tényleg jó lenne néha egy matrica, mert így általában szégyellem elővenni a Macbookot...
A sok-sok csatlakozós hozzászóláshoz én csak annyit tennék hozzá, hogy bármilyen nehéz ezt elfogadni, a minimalista (dizájn oltárán csatolófelületek hadát feláldozó) filozófia az, ami erre a cégre jellemző, ezért talált egymásra Ive és Jobs. Lehet ezért őket nem szeretni, fikázni, de mindig megvan a választás lehetősége. Érdekelne ugyanakkor, hogy alakult volna ez a vita, ha beleteszik a kábelt az alapcsomagba.
Amit még szerettem volna megosztani, hogy pár hónapig használtam androidos telefont (Blade) és úgy vettem észre, hogy az a közösség, ami a m.arénás fórumban összejött legalább annyira fanatikus, mint az Apple hívők. Nem szeretnék általánosítani, nem állítom, hogy minden Android user ilyen, én csak ott találkoztam ezzel. Arra viszont hamar rájöttem, hogy nem szeretnék egyik táborba sem tartozni... Lett megint iPhone, majd leragasztom rajta a logót valahogy!
Ja és szerintem is inkább fociznunk kéne!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest