- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha nincs kényszerhűtés, és nagy a felület, akkor tényező mekkora hőmennyiséget tud lesugározni a felület a környezetnek, így számít annak a színe azaz az infra sugárzó képessége.
PC-nél sem a környezet felé néző felület, sem annak a hőmérséklete sem jelentős, így az ebben a formában leadott hőmennyiségnek a jelentősége alacsony/elhanyagolható, ahhoz képest amit a levegő kényszer áramoltatásával el lehet vezetni róla.[ Szerkesztve ]
-
szellat
csendes újonc
Elvileg kell, hogy legyen, bár másik kávéház, de erősáramnál azt tanultuk, hogy adott rézsín terhelhetősége melegedés szempontjából növelhető, ha le van festve matt festékkel.
Nem akarok butaságot mondani, talán sugárzási tényezőnek hívtuk azt, ami a lefestéssel változik. -
törölt tag
válasz RetepNyaraB #3 üzenetére
Én úgy fogalmaznám meg, hogy jellemzően a ventilátoraik sokkal jobban néznek ki annál, mint amennyire hatékonyak tudnak lenni.
Most is valami szemnek kedves, érdekes lapátformát választottak, sőt arra is fordítottak energiát, hogy a levegőt kifelé vezető ventilátoron a szívó oldalra kerüljön az állórész, ne legyen látható.
Csodálatos!
De sosem tudnám megmondani, hogy tervezés közben leszimulálták-e 1x is a lapát/keret aerodinamikai viselkedését különböző fordulatszámoknál, vagy csak elég jól nézet ki, és gyártani kezdték?!Én az utóbbira tippelek
#2 M0ng00se:
kényszer, mozgatott levegővel történő hűtésnél Inkább esztétika. Addig amíg a por el nem akad a festék felületén, és rájössz, hogy nem tudod teljesen kitakarítani a lamellák közül.
[ Szerkesztve ]
-
M0ng00se
őstag
válasz RetepNyaraB #3 üzenetére
kinek mi, nekem 2700-zat forgó sunon pörgettyűk vannak a procihűtőn xD bár csak néha forog maxon
V6
-
RetepNyaraB
veterán
Érdemi különbség talán nincs. Nekem jobban tetszik a csupa fekete házban ha a hűtés is az, másnak meg nem. A 6-8 aszimmetrikus hőcső már sokkal érdekesebb és ha a legolcsóbb 80 pénzért is ilyen, az nem rossz. Akkor sem, ha szerintem a (tizenkettes) CM ventik borzasztó hangosak, már 1000 fordulaton helikopter van.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
M0ng00se
őstag
Végre valami izgi dolog.Van különbség hűtés ügyileg a festett és a pucér hűtések között? Amennyire utána mentem a dolognak csak 1-2-3 fok különbség jött ki ami simán hibahatár is lehet...
V6
-
arabus
addikt
Eléggé drágácskák.
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest