- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Hmmm, vajon hányan bukták ezzel megint a garanciát?
-
Depression
veterán
Persze szó sincs az itthoni túlárazott termékekről, csak arról, hogy megéri más országokból beszerezni, és ez mekkora adókiesést okozott. Persze az 1,2 milliárdot meg nem a bolti ár alapján számolták, hanem a közbeszerzés alapján megismert árakkal.
-
krystman
őstag
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy a Rendőrök mit fognak ezzel az áruval csinálni. Gondolom nem fogják bezúzni a sok i7 procit! :-)
-
-Atis-
tag
érdekes viszont, hogy a másik 4 linkből, ami ez alatt/felett volt, mindegyik rögtön a cikkre ugrik, csak ennél az egynél kell bohóckodni
durvára felbaszott már amikor először találkoztam a jelenséggel, akkor is, de most megfogadtam, hogy többet semmire nem klikkelek onnan...
az index is ezt csinálta egy időben, szerencsére azok leszoktak róla
-
hemaka
nagyúr
Ilyen minden évben van
-
^Clown
addikt
Kíváncsi vagyok a részletekre, a bennfentesek nyilatkozzanak, ha tehetik.
-
-Atis-
tag
a ph főoldal "percről percre" szekciójában nem lehet megoldani, hogy közvetlenül a cikkre mutasson a link, ne nekem kelljen átbogarászni az összes itcafe cikket, hogy megtaláljam, amire a ph főoldalon kattintottam? már nem először fordul elő...
-
Vazallus
tag
A számtek cégek körében elég jellemző,hogy felhalmoznak pár milliárdos áfa tartozást majd egy új céget alapítva lelépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest