- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
én például nem látom, milyen motorolajat öntenek az autómba.
viszont nem is feltétlenül kellene, hogy érdekeljen, mert a károkért ők állják a felelősséget. majdnem biztos vagyok benne, hogy gyári emblémás hordós olajat öntenek bele, amiről elég sokat szokott vitatkozni a "fórum". -
bambano
titán
azért az alapkérdések közül az egyik legfontosabb, hogyha van áfás számlád, akkor lesz kit hibáztatni, ha baj van... nem azért nem szerelem az autót, mert nem tudnék rajta sok mindent megcsinálni (mondjuk nem, szerintem panel előtti parkolóban elég parasztos szerelni
), hanem azért, mert az áfás számlával a szerviz a felelősséget is megnyerte.
meg az sem mindegy, mit vesz az ember. persze, vannak fórumok, nézz be egy-kettőbe, hetekig csámcsognak egy ablaktörlő lapát cseréjén. nem azért, mert nagy feladat, hanem azért, mert ennyire futja, de ők szerelni akarnak, tehát mindenen hetekig vekengenek. visítva menekültem a "fórumokból".
-
bambano
titán
a hozzászólásodat alaposan elolvasva és értelmezve nekem általános alany jön le belőle, vagyis nem a konkrét lacettiről beszéltél, hanem általában. általában pedig nem igaz.
az is kétséges, hogy a szerelésből kieső használt anyagokkal, hulladékkal mi lesz, mert a motorolaj is veszélyes hulladék, a szelepfedél tömítés is, stb. kizártnak tartom, hogy az otthon sufniban szerelők zöménél felmerül ezek szakszerű ártalmatlanítása.
abban pedig teljesen biztos vagyok, hogy minél újabb egy autó, annál inkább esélytelen házilag barkácsolni, mondjuk ezt a második válaszodban te sem vitattad. nagyjából ablakmosót önthetsz bele, meg felfújhatod a kereket, ha pampalínizik a tpms. de már egy 20+ éves opelnél is tudni kell, hogy hogyan ütöd ki az inspekciós figyelmeztetést rendes gyári műszer nélkül.
-
bambano
titán
válasz
Evil Snowman #10 üzenetére
differenciálműben.
de köznyelvi megfogalmazásnak jó volt az övé is. -
bambano
titán
14*25.4+175*0.65*2
583.10
16*25.4+195*0.55*2
620.90
583/620
.94032
620/583
1.063466.3%-kal nagyobb, szerintem ezért megbüntet a rendőr.
ha egy kerékanya másképp nézett ki, akkor felmerülhetne a gyanú, hogy kerékőr volt belehajtva. én ezt intő jelnek fognám fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest