Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Nemtom ez neked hogy jött ki. Mondjuk, keresek 800 -at, amiből megtakarítok 400 -at. Ha betegállományban 400 -at kapok, akkor úgy lennék nullán, hogy nem csökkentettem a kiadásaimon. Márpedig az autóm költségei azért magasak, mert havonta 1800 Km a munkába járás. Betegállományban ez nincs. A motorom is luxus, de az is minimálisra redukálódik, ha nem használom. Marad a lakás, meg a létfenntartás. Ezt símán ki tudom hozni egy magyar átlagfizuból.
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Vágom. Sztem a hiba a matekban sokkal régebbi. Ilyen labilis alapokkal nem lett volna szabad gyereket vállalni. Pillanatnyilag jó, hogy Te tudsz nekik segíteni, de ez csak tűzoltás régi, hibás döntések után. Persze, Te erről nem tehetsz, sajnálom, hogy most ezt a szerepet kaptad. Én semmiképpen sem követem el ezt a hibát. Tudomásul veszem, hogy egy gyerek anyagi biztonságához nem elegendőek a forrásaim. Ez is csak egyszerű matek.
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ezt sem látom katasztrófának. Törött lábbal nem tudnék dolgozni menni. Sőt, máshova sem nagyon. Azonnal töredékére csökkennének az extra kiadásaim. Az autóra is max. a kötelezőt, súlyadót kéne fizetnem. Egyik kollégám otthon levágta két ujját. Ez kb. fél éve volt, azóta betegállományban van, havi ezer Euroval, ami kb. a magyar átlagfizetés.
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ezt hogy érted? Ha havonta van mondjuk 1000 Euro pluszom, az rossz matek? Ha többet dolgoznék, vagy megvonnék magamtól néhány luxust, akkor lehetne több is, de, akkor hol marad az élet? Abból meg csak egy van. Sztem jól matekoztam. Pl. nem herdáltam el a pénzt esküvőre, feleségre, gyerekre, ezért jut pénz és idő másfajta luxusra. Sztem pl. egy gyerek sokkal több időt, pénzt, energiát von el, mint egy autó.
-
Somatom
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Milyen számlám? A szerelő "kiválasztásánál" a hozzáértés volt a fő szempont, nem az, hogy elektronikusan tudjak nála fizetni. A számlámon csak annyi látszik, hogy felvettem fél millát. Azt külön kéne számon tartanom, hogy ebből mennyit költöttem kurvákra, drogokra, bontott hátsó hídra, stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Sokkal egyszerűbben matekozok. Hónap elsején kapok fizut. Ha akkor több van a számlámon, mint előző hó elsején, akkor jó vagyok. Ha nem, akkor több nap melót kell vállalnom.