Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Valamiért neked ez a gyerek dolog akadt be, de 30 körül van mind a két gyerek, ergo nem tudom mit és honnan szedsz össze, mind a két gyerek mérnöknek ment, elvannak sok-sok éve.
Neked azt nem sikerül megérteni, hogy amit te csinálsz, az piszok gyorsan megborul egyik pillanatról a másikra és hacsak tényleg nem tízezer eurókban tolod a megtakarításaidat, akkor hamar beüthet a sz@rvihar.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Úgy lett kopp, hogy az eddigi túlórás, melós, maszekos pénz totál OFF, kiadások nem csökkentek érdemben, a táppénz meg annyi, amennyi.
Ellenben egy rakat másra is költeni kell még ha lerobbansz vagy történik valami.A matek, az matek. Látom és tapasztalom, mert én adok a szülőknek kölcsibe pénzt jelenleg, úgyhogy maximálisan nyakig benne vagyok.
-
Tikakukac
titán
Nem nagyon kell, olyan automatikusan tud már a számlád költéseket szétkaparni, hogy el se hiszed

Én a durva mikromenedzselésben nem hiszek, de az tuti, hogy pénzügyi tudatosság az itthon nincs. Régen se volt, ma sincs. Szerencsére suliban se kell erre időt áldozni, van helyette hittan.
-
66zio
aktív tag
Például ha tényleg csak munkára kell, akkor kiderülhet, hogy akár közelebbi munka is jó, hiába fizet kevesebbet, mert a különbséget elviszi az autó költsége. Konkrét példát had ne mondjak, mindenki eldönti az élethelyzete függvényében. Viszont úgy nehéz dönteni, ha nincsenek információid. Ez is egy infó a sokváltozós egyenletből. De például akinek olyan az élethelyzete erre is használhatja: #6 Domonkos
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)