Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Egér probléma
- Milyen processzort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Szintén nem járok vele dolgozni (szép is lenne naponta 2x5 km-t araszolni a turbódízellel a Hungárián). Ha a vételárat nem számolom bele napi 1980 ft (írjuk le: havi 60.000!) forint égett el az elmúlt 5 évben mindent összeszámolva.
Én amúgy szeretem beleszámolni a vételárat, de nem a befektetés kihagyása miatt, hanem mert ha holnap rázuhan egy meteor, kitiltják a dízeleket, totálkárosra töröm stb. akkor pont kitörölhetem azzal, hogy elméletben ma 1.2M-ért eladhatnám, pont 0 ft-ot fogok viszontlátni belőle (de ha semmi nem történik, akkor is áll benne a pénz amíg nem realizálom /adom el/). Az elmulasztott hozam még egy plusz történet.
Szóval vételárral együtt napi 2700 (havi 80.000!). És akkor az állampapír évi 10% bukott hozamát még nem számoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest