- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Hővezető paszták
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
{Zodiac}
üzenetére
Én sem hiszek ebben a szivacsos zajcsökkentésben. Mióta "allergiás" lettem a zajra, azóta igyekszem normális ventiket venni, amiket leszabályozva használok, na meg halk HDD-t, és egy halk táp sem árt. Ezekkel lehet minimalizálni a zajt. Na meg azzal, hogy nem aggatjuk tele a házat fölöslegesen ventikkel. A hátsó ventinek pl. semmi értelme, ha olyan procihűtőt használsz, ami amúgy is arrafelé fújja a levegőt. (Lemértem: kb. 1-2 C°-ot csökken a proci hőmérséklete, ha ott van egy venti.)
Bár nem tartom kizártnak, hogy kb. 10%-nyit még halkít egy ilyen szivacs-bélés is, de ha egyébként is minimalizáltad a zajt, akkor az már nem sokat számít.A házhoz adott ventikben csalódni fogsz, van egy "kattogás szerű" hangjuk, akármennyire is leszabályzod őket. Persze lehet, hogy téged nem fog zavarni, de én gyorsan túl is adtam rajtuk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest