Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
Csak a cd-ket hallom, ha felpörögnek, ventiknek nincs olyan hangja (még?), hátsó venti nekem kell, mert egy Scythe Shuriken van a procin. Minimális szélzaj van, de kb 2/3 annyi mint volt. Meg most tök csönd van...
Aludnom kéne inkább! 
Hőmérsékletek így alakulnak terheletlenül:
Első kép a régi házzal, amiben 3+1(táp) 12-es venti volt, második kép a Sileo 500 -1db 12-es venti, mert az oldalán ugyebár nem lehet.

Teljes mértékben azt kaptam, amit vártam és végre mind az 5db 5.25-ös és 2db 3.5-es cuccom bent van a gépezetben. Nem is írok róla Logouton, mert kb ugyanazt tudnám, mint a cikkben. Egyedül a tápot volt szívás betenni, a többi sima ügy. Mondjuk a kártya rögzítőkből kettőt kivettem a vga rögzítés miatt. Jobban bízok a csavarban egy ekkora dögnél, mint a GTX260!
Szal csendesebb lett annyival, amennyit vártam és ezért a pénzért ennyi motyó befogadására képes ház, ami jól is néz ki... nekem megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aludnom kéne inkább!