Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
{Zodiac} #114 üzenetére
Én sem hiszek ebben a szivacsos zajcsökkentésben. Mióta "allergiás" lettem a zajra, azóta igyekszem normális ventiket venni, amiket leszabályozva használok, na meg halk HDD-t, és egy halk táp sem árt. Ezekkel lehet minimalizálni a zajt. Na meg azzal, hogy nem aggatjuk tele a házat fölöslegesen ventikkel. A hátsó ventinek pl. semmi értelme, ha olyan procihűtőt használsz, ami amúgy is arrafelé fújja a levegőt. (Lemértem: kb. 1-2 C°-ot csökken a proci hőmérséklete, ha ott van egy venti.)
Bár nem tartom kizártnak, hogy kb. 10%-nyit még halkít egy ilyen szivacs-bélés is, de ha egyébként is minimalizáltad a zajt, akkor az már nem sokat számít.A házhoz adott ventikben csalódni fogsz, van egy "kattogás szerű" hangjuk, akármennyire is leszabályzod őket. Persze lehet, hogy téged nem fog zavarni, de én gyorsan túl is adtam rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest