Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
nekem fél év alatt nem koptak még ki, pedig por az van bőven :-)
ez a ház nekem semmivel nem halkabb, mint az elődje, egy jó régi, még masszívanyagból készült "noname" ház volt. a ventiket ugyanúgy nem hallani ebben sem meg abban sem, a 4 vinyó hangja kábé ugyanúgy kijön belőle, a két optikai meghajtó visítása is, de legfőképpen a bfg 9600gt oc ventije, na azon semmit nem csillapít ez a hangszigetelés sem.
a hűtés meg nem olyan rossz azért, a procihűtő venti sose kapcsol be, kap elég levegőt.
a power gomb "plexi" nyomóján van az a kis pöcök, az nekem gyárilag le volt törve, még jó,
hogy megtaláltam a dobozban és kapott némi pillanatragasztót
ritka szar konstrukció azzal a fekete hátsó dobozzal... -
törölt tag
Mondjuk a ventilátorok szabályozhatóságához hozzátartozik, hogy szerencsétlen lapnak is képesnek kellene lennie szabályozni Őket. De a többségük max azt az egy megveszekedett CPU_FAN-t tudja szabályozni, azt is szinte paraméterezhetetlenül. Normális megoldást még mindig csak az Abit-tól láttam (μGuru). Csak ugye az már elmúlt. A BIOS-írók idiótaságára vagyunk bízva. 3rd party programot meg ilyesmire biztosan nem raknék fel, mert semmi garancia a működésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Arc Raiders
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgatós találkozó
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ritka szar konstrukció azzal a fekete hátsó dobozzal...