- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Stalker-2572 #40 üzenetére
A Crysis nem használja a DX10 elveit azért fut ilyen lassan, ez sajnos az nV sara. A G80 olyan lett amilyen, de a G92-nek már érdemben támogatni kellene a DX10 újításait.
-
Drizzt
nagyúr
Valahol máshol is olvastam már ezt a hírt... Na, remélem február 10-ig hozzá lehet majd jutni max. 90-ért is valahogy idehaza, mert akkor lesz gyorsan egy eladó gts-hámúszam.
-
-
feka007
veterán
válasz
Stalker-2572 #35 üzenetére
Én örülök neki, most úgy sincs pénzem 160-ért cserélni, addig meg legalább kénytelenek lesznek G80-ra optimalizálni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40 üzenetére
1280x1024/1440x900-ig biztos nincs gond, aki meg akkora gémer hogy 1600x1200-ban, vagy afelett "kell" játszania, az vesz CF-t/SLI-t.
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #18 üzenetére
A PCB sokkal egyszerűbb 128 bittel, mint 256-tal.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
VaniliásRönk #36 üzenetére
Erre azért nem vennék mérget. Többektől hallottam, hogy Crysis akad G92-vel, G80-al meg nem
Meg nagyobb felbontáson (több memória használatakor) megint jobban kijön, hogy a GTX az erősebb. De igazad van, 512MB memóriához lehet tényleg nem kell több 256bites sávszélnél
-
Thomas1
addikt
Ez a 3690 jónak tűnik, de eléggé be lesz sűrűsödve a mezőny. HD3650/70/90 és egy kis árcsökkentéssel együtt (ha lesz) már ott jönnek a HD3850-esek.
-
Myers
senior tag
Jó lenne már, ha a 8800Gt és a 3870 esete rendeződne.
Ugyanis, ha ma találomra bemegyek egy boltba, igen kicsi a valószínűsége, hogy tudnak adni.
Jó a ph az más, de egy utcai bolt...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #30 üzenetére
Nincs értelme ész nélkül növelni a sávszélt, láthatod hogy az RV670 és a G92 teljesítményét se nagyon befolyásolja 256 bites memóriabusz.
-
Sasfészek
tag
Hi! Úgy tudtam először a felsőkategória mutatkozik be. Most akkor a 9800GTX mikor jön? Mert én erre várok egy ideje. Nem az jött volna első negyedévben?
-
PPSH
őstag
válasz
Stalker-2572 #3 üzenetére
ev vege
-
feka007
veterán
A csúcskategória is átrendeződhetne már kicsit...
-
Stalker-2572
veterán
De én most a sávszélről beszélek
CPU-k esetében ugyanaz van hardveresen és csak tekergetik. Cache más tészte, de az amennyivel drágább előállításban, annyival nem gyorsabb a valóságban, na mindegy...
Viszont egy VGA esetében szoros összefüggés van a sávszél és a teljesítmény között, csúcskártyába pl miért nem pakolnak többet? -
Oliverda
félisten
válasz
Miért, szerinted mennyivel drágább előállítani egy QX6850 mint egy Q6600-at? Elárulom, semmivel.
-
Áhhh, HD3690-re én is befizetek! Csak annyi legyen amennyi.
A felső kategória úgyis csak a hiperkockáknak van... -
KngAlex
tag
Az előző szériánál is mindenki azt várta, hogy már a hd2600-nál behozzák a középkategóriába a 256bit-et, hagytak egy nagy lyukat a 2600-as és a 2900-asok között most erre lessz: alsó középkategória, felső középkategória és csúcskategória. Megint hagynak egy lyukat a középkategóriában, amit majd 2 hónap múlva betömnek? Miért jó ez az AMD-nek?
-
Domi_Jani
tag
A 3800 már nem alapvetően egy középkategória? vagy félreolvasom és a 3600 lesz az alsó kategória?
-
adalbert1
veterán
válasz
Mint laikus válaszolok, szerintem sokkal inkább a termékek differenciálásában van szerepe...
Persze ha valaki ismer pontos v. közelítő számokat 1 db-ra levetített önköltségi árakról, az ne kiméljen.Szerk.: ftc : az váltja majd a 2400-akat? Jó, mondjuk ahoz hogy a képet mutasa elég az is.
-
adalbert1
veterán
Reméljük, hogy a 64 bites memória vezérlőket ezennel végleg el is felejtik.
Amúgy kíváncsi lennék egy 3690 vs. 9600 tesztre... Ill. arra is, hogy a 3850-hez képest mennyire marad le a 3690. -
]Phobos[
senior tag
Istenem, h még mindíg ezt a fostalicska 128 bitet erőltetik ...
-
dekoninck
aktív tag
És mi lesz a nVidia nevezéktana a 9000-esek után? 10000? Az már furán nézne ki.
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk #9 üzenetére
Remélem nem kacsa, az AMD marketing osztálya - ha van még olyan - reagálhatna már ezekre a hírekre, amik a neten keringenek.
(#11) munky: azért azt vedd számításba, hogy Magyarország és karácsony volt, nameg a szűkös raktárkészlet.
-
munky
őstag
válasz
VaniliásRönk #9 üzenetére
Mondjuk a HD 3800-as kártyákat is jó áron harangozták be aztán mindenki tudja mi lett belőle... Lehet, hogy most másképp lesz de én fenntartásokkal kezelném ezeket az árakat.
-
Drizzt
nagyúr
Talán a felsőkategóriás karikrólis lehetett volna szót ejteni. Amúgy a 23 már biztos dátum az X2-nek? Mert akkkor holnapután várhatunk is itt tesztet esetleg?
-
VaniliásRönk
nagyúr
HD3690 110$-ért? Ez nem kacsa? Erre nagyon kiváncsi leszek...
-
Oliverda
félisten
válasz
Stalker-2572 #3 üzenetére
Nyilván rendívül sok ember lesz majd érintett 9800GTX vásárlásában.
Kíváncsi vagyok hogy mit tud majd két HD3690 Crossfire-ben.
-
Alvin_ti4200
félisten
játékok nélkül fütyipiszkálásra se fog kelleni senkinek. Megdőlnek majd a 3DMark rekordok, elárasztják a HD2600-ak és a 8600-ak a bolhapiacot és megint kezdődik a csere-bere korszak...a semmiért.
-
Eagle16
addikt
Hmm, jó lesz nekem ez a 9600GT, remélem a megjelenése után hamar csökkenni fog az ára...
-
Godefroy
senior tag
Nem értem az Nvidiát miért ad ki ilyen kártyákat.
-
munky
őstag
Hmm, a HD 3690-ről eddig nem hallotam.
Kíváncsi leszek a 128bites memóriavezérlő mennyire fogja vissza a HD 3850-hez képest. Ha nem túlságosan akkor még jó vétel lehet 110dollár körül."Ennek a chipnek jelentős mértékben lebutított, csupán 32 stream processzorral rendelkező változata kerül a GeForce 8500 GT-re."
Ez nem 9500 GT akart lenni
Ha nem akkor bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Már körvonalazódnak az AMD és NVIDIA újabb közép- és alsókategóriás kártyáinak paraméterei.
- Sweet.tv - internetes TV
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Lexus, Toyota topik
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bundle topik
- A karcsúság ára
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Apple asztali gépek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest