- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #13 üzenetére
2-3 eve valtozott a fogyasztovedelmi torveny, azota csak akkor van 3 nap, ha hibas a termek.
"Nem tetszik a szine" az nem jogosit a cserere.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz macilaci23 #12 üzenetére
Vásárlástól számított 3 napon belül igen.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
nyunyu
félisten
válasz bakagaijin #10 üzenetére
Nalunk a ~60 kollegabol legalabb negynek ceges wireless egere van, kettonek egy-egy L M305, harmadiknak egy Wireless Desktop MK260 jutott, negyedik meg valami Microsoft notiegeret hasznal.
Persze a tobbseg 2-3-4k-s drotos egeret hasznal, pl. MS BOM 1.0A
Utobbi 2 evben foleg Gigabyte (6800, 6880, 6900, 7000) volt a nepszeru a beszerzesen.
De olyan is akad aki 7 eves IM1.1-gyel nyomja, inkabb pucolja a golyojat, mint hogy uj egeret kerjen.En persze kulonckodok a sajat kekfogu MX Revoval.
[ Szerkesztve ]
-
bakagaijin
tag
Látott már valaki valaha paravános-céges környezetben wireless egeret? Mármint úgy, hogy a multi nagy IT-ja osztotta ki neki és nem maga vitte be sajáthasználatú egerét. Én eddig szinte kizárólag az ergonómiai zsákutca dobozegerekkel találkoztam (létező legóccsóbb egér, amire jól ráírjuk hogy HP vagy hasonló), pár helyen vezetékes trackball-al vagy egyéb spec (pl. CAD-hez 3D "egerek"), de a nagy open space-nek wireless... soha.
-
nyunyu
félisten
nekem a hang nélküli kattintás érdekes!
Lehet talalni eleg nema nyomogombokat is, MX Revo oldalso+gorgo billento SMD gombjai pl. sokkal halkabbak, mint a bal+jobb gomb alatti mikrokapcsolok.
Persze ezeket valamivel nehezebb megnyomni.Tovább vinném a dolgot, maga a kattintással járó zöttyenés vajon milyen hatással van az izületekre?
Nekem 20 ev egereszes utan sem lett inhuvely gyulladasom, igaz az elmult ~14 evben foleg ergonomikus egereket hasznaltam. (L MM+, iF MM, MX700, MX1000, MX Revo...)
Arrol, hogy lassan minden izuletem recseg-ropog meg nem az eger tehet, inkabb a heti 3x masfel ora sport rovasara irnam, elvegre tizenevig nekem a testmozgast a drotnelkuli eger odebbrakasa jelentette, esetleg futni max 10 metert a busz utan, aztan ugyis jon a kovetkezo cimmel lemondani rola.
Plane, hogy anno gimiben terdizulet problemak miatt fel voltam mentve tornabol, most meg kapjak az ivet rendesen.Kollega meg alig 1 eve kapott ceges simitelefont, es tropara ment tole a jobb huvelykujja.
Reumatologusok meg ertetlenul neztek, hogy pont azokban a poziciokban NEM faj az ujja, ahol egyebkent a HC informatikusoknak az egereszestol szokott, es ott faj, ahol nem kene.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Egy olyan nyílt irodai környezetben, ahol például csak paravánok választják el a dolgozókat, vagy egy szobában egyszerűen csak többen munkálkodnak, ott óhatatlanul is létrejön egy alapzaj, amely hosszútávon fárasztja az idegrendszert és csökkenti a koncentrációt.
Nalunk meg paravanok sincsenek.
Szerencsere a 16-18 fore meretezett teremben nem nagyon szoktunk egyszerre 10-nel tobben lenni, mert valaki mindig ugyfelnel vagy szabin van, vagy szimplan be sem jon, hanem otthonrol tolja.Egyebkent meg a nagydumas kollegak sokkal farasztobbak, mint a tobbiek zommel gigabyte egereiben levo kinai mikorkapcsokat hallgatni.
Ahhoz tul szellosen ulunk, hogy az zavarjon, sajat L egeremben meg alapbol kicsereltem japanra a kapcsolokat, az valamivel halkabb+puhabb, no meg joval tartosabb, mint a kinaiak.No meg az is sokat lendit a gordulekeny munkan, hogy nem egyszerre vagyunk bent, csalados kollegak beernek hajnali fel nyolcra, aztan mar majdnem haza indulnak, amikor en jo esetben 11-re beerek
Cserebe delutan 5 utan, miutan kiurult az iroda, mar csend van, lehet a munkara koncentralni.
Plusz akkor mar a projekt managerek sem mennek az agyunkra, hogy kinek a tegnapra bevallalt feladataval foglalkozzam a tobbi, tegnapelotti hatarideju rovasara.Szerintuk az a hatekony, ha egyszerre foglalkozom 5 feladattal.
Nekem meg ennyire azert nem megy a multitasking, mert csak egy billzetem van.
Szerintem elobb be kene fejezni az egyik feladatot, mielott nekiallok egy masikra, mert a context switchinggel mindig legalabb negyed ora elmegy, meg akkor is ha az aktualisan munkat akadalyozo PM "csak 2 perces" kerdest tett fel.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
gekkoXT
senior tag
nekem a hang nélküli kattintás érdekes! sőt.
Tovább vinném a dolgot, maga a kattintással járó zöttyenés vajon milyen hatással van az izületekre? Mert olyan mint a tömgeközlekedés: mindenki siet, ezért a busz/villamos/pláne troli száguld, nagyokat fékez, ami brutálisan terheli a térd izületeket pl.
Szerintem a kattintás a hanghatáson kívül ugyan így hathat.bár a kattintás egyfajta visszajelzés is, de gondolom valamennyi röccenés marad, hogy legyen nyomáspont.
-
banhammer
veterán
Így ránézésre meglepően jó formaterve van az egérnek.
Meglepően jót a Hama-hoz mérten értem.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Még egész jól is néz ki.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Patice
nagyúr
"...a Roma pedig kizárólag fekete színben vált elérhetővé."
Rasszisták!!!!
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest