Hirdetés
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
Amit eddig láttam képkeret messze ennek van a legszebb képe, színe, felbontása ekkora méretben, viszont hogy ezzel a panellal miért csak portré (álló) képkeret gyárt a HAMA az felfoghatatlan.
Ma vettem egy ROLLEI DESIGLIEN 6081-t, 8", 1024x768, 250cd/m2 (~26e) na most ha láttatok már ultrafos betekintésiu szögeket (nem is szimmetrikus ráadásul) akkor ez az, ULTRAFOS!!!!!
Megy is vissza, jó szopás kör lesz...
8"-ban szép képű, rendes betekintési szögekkel rendelkező digitális képkeretet tudtok ajánlani? -
törölt tag
Fogyasztás? Nézz körül, melyik kijelző mennyit fogyaszt, szerintem régen tetted, egészen meglepőek... Ennyi erővel másfél collos kijelzőnél nem szabad nagyobb "képkeretet" gyártani. Egy átlagos lakásban éjszaka és napközben amúgy sem kell mennie. Az az aggály, hogy a monitor a falon hogy néz ki pedig csak a szegényes fantázia miatt van - nincs egyszerűbb, mint azt megoldani.
-
Lomha 8V
addikt
Az egész digitális képkeretesdi egy hülyeség úgy, ahogy van. Számomra az értelmetlen energia és anyagpazarlás netovábbja.
-
SonyNex7
senior tag
Vicc ez az ár.Ennyiből kínai táblagép bármelyik típus kijön Hozzá teszek 5-10 e forintot és márkás(Asus,Samsung) táblagépet veszek amit beállítok egy dokkolóba azt kész. Irodába képet nézek aztán haza viszem magammal és csatlakozva az előttem szólóhoz kb 1000 több mindent tud.
-
shteer
titán
-
törölt tag
Az adott árért mindig is a világ legfeleslegesebb eszközei voltak. Pedig képet jó nézegetni, csak nem hat collon, közönséges LCD-n - egy szimpla monitor meg egy miniatűr hardver, mint pl. a Raspberry Pi, de most már az olcsó tabletek is, ezerszer többre alkalmasak. Aki meg ennyit sem tud összerakni, az készíttessen papírképet. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest