Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Tud valaki nekem segíteni abban hogy ez speed-ben mit tud?
-
gekkoXT
senior tag
korrekt áron van
-
Coldearth
csendes tag
Ilyet vettem már:
Tökéletes kicsi és kulcstartón sem zavar befér bármilyen
idiótán elhelyezett usb portba
vagy bármilyen másik eszköz melle nem kell miatta kihúzogatni semmit
,ja és a HTC OneX+-on (vagy más androidos telon)is működik átalakító nélkül.
5 év gari ez is. -
bteebi
veterán
Az ötlet tök jó, de lehetne olcsóbb, meg persze gyorsabb is. Első körben a sebességével még ki is békülnék, ha kicsit olcsóbb lenne. Ezt a csúsztatós megoldást amúgy nem tartom szerencsésnek, finoman fogalmazva is nem javít az élettartamon.
-
vellerd
tag
Mondjuk akkor, meg nem is értem, hogy miért usb3. Sajnos sok USB3 -as eszköz sebessége nem is indokolja az USB3 csatolót. És elég bosszantó, hogy azokat is megveszik, mert valamivel olcsóbbak.Vagy divatból, mert kék a szín?
Ez olyan mint a placebo. A tudat,hogy kék a csatoló, már felvillanyozza őket /az elméleti csúcs sebesség hatására/. Nah de, ez nem ide tartozik,
csak kicsit felhúzom rajta magam.
-
pusszycat
nagyúr
Itt már van értelme a kicsinek.
-
Reggie0
félisten
Lehetne kisebb is.
-
Chrys_
addikt
USB 3-mal keresek ilyet, de ha van is, akkor is lassú. Addig marad az adapteres csatlakoztatás a mobil készülékekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest