- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz GodGamer5 #24 üzenetére
Horizon 2 is szörnyen vissza volt fogva...
Nem féltem a 343-at eddig sem a külcsín volt a necc.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
GodGamer5
addikt
válasz Plazmacucci #20 üzenetére
Úgy, hogy ez sem lesz még igazi nextgen cím, mert vosszafogja a tervezést a harmatgyenge xbone procija...
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
CocooN-z
őstag
az még 1,5 év... 2015.ös az 5. rész. Hogy lesz ez annak a folytatása amúgy?
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-08 !!!
-
félisten
válasz Döglött Róka #19 üzenetére
Te csak tudod.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
Fura, akkor lesz egy downgradelt változat a "régi" konzolokra, és valójában majd az új generáción fog tündökölni. Kíváncsi vagyok, hogy oldják meg gyakorlatilag 4 különböző platformra, úgy, hogy a játékélmény ne csorbuljon (XBO, XBOX, next gen X, PC).
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
hombre[EU]
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
félisten
válasz AxBattler #13 üzenetére
Hát ilyen gondolkodással éppen a PS se ütőképes , ha ahhoz , hogy Haloval, vagy Fableval, vagy ki tudja mivel még amit megvettek egy halom stúdiót hogy sok egyéb Microsoft címmel játszhass kell a PS5 mellé egy jó gamer PC is.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Semmit nem von le egy játék minőségéből, ha nem csak egy platformon elérhető.
Valóban, de én inkább az Xbox "ütőképességéről" beszéltem."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #10 üzenetére
"Kiváncsi vagyok a Slipspace motorra, az eddigi cutscenek...cutscenek voltak,"
E3-as videó gameplay volt.
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
Troll on: Halot csak a Bungie tudott készíteni: Troll off
Kiváncsi vagyok a Slipspace motorra, az eddigi cutscenek...cutscenek voltak, sok minden nem derült ki mit is tud. Jó döntés,hogy ezzel indul a Scarlett a gamerek és a 343 szempontjából is. A formulán nincs értelme változtatni (gondolok itt az openworldre), jó gunplay, technikailag rendben legyen és az már félsiker. A MS gondolom ezerrel nyomja majd a post-release supportot és visszatérhet a franchise oda ahonnan indult
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
félisten
szerintem nem vesztett semmit ezzel.Microsoftnak ott van pár száz millió PC játékos, akiktől várhatják a játékok költségének a megtérülését.Semmit nem von le egy játék minőségéből, ha nem csak egy platformon elérhető.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Wesder
félisten
Úgy kb a Sea of Thieves òta az összes Microsoft cím Microsoft exklúzív és nem Xbox exklúzív cím. Nem értem mi ebben a meglepő. Màr rég nem a 40 milla xbox felhasznàlònak készülnek ezek a jàtékok.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
félisten
És így egy PC+PS kombóval minden lefedhető... persze ettől még az Xbox nem rossz, csak vesztett egy adut - szerintem.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
félisten
Engem ugyan nem zavar, csak így tényleg úgy tűnik, hogy a MS végleg elengedte az exkluzív témát.
-
Micsurin
nagyúr
Banyek...
A LAN-ra ugrott a szemem, nem olvastam végig rendesen.
@AxBattler: Hol a probléma? Nem igen zavarja egymást a két platform. Aki PC master race hívő nem fog boxot venni, a casual meg eddig is jól elvolt a konzolon. Legfeljebb nő az eladott darabszám és tovább lesz talán egy egy játék támogatva.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
félisten
Szóval akkor a Forza után már a Halo sem Xbox ex, csak MS ex... okés.
-
Micsurin
nagyúr
No, we need to fight!
Város!Osztott képernyő várható vagy álmodik Móricka?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Xbox 360 Játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest